Predelave

Oplemenitena notranjost ekskluzivnih športnih avtomobilov


Najbolj ekskluzivni športni avtomobili sveta, kot so Porsche Carrera GT, Mercedes SLR, Ferrari Enzo ali Lamborghini Murcielago izpolnjujejo skoraj vse želje kar zadeva zmogljivosti in spektakularnega videza. Razlike nastajajo v izgledu notranjosti takšnih avtomobilov, kjer imajo njihovi zahtevni lastniki posebne želje. Reinald Mattes, lastnik podjetja Mattes Interieurtechnik je eden izmed tistih, ki izpolnjuje takšne želje vse do zadnje podrobnosti.

Eksluzivne notranjosti so domena podjetja Reinald Mattes Interieurtechnik. S strankami se do vsake podrobnosti dogovorijo, kako lahko notranjost prilagodijo njegovim željam in idejam. Pčo ne obstajajo meje pri izbiri barve usnja, talnih oblog in oblog prtljažnega prostora? Zraven razgibane barvne palete vodilnih proizvajalcev, obstaja še možnost spremembe barve materialov po želji stranke. Prav tako obstaja tudi veliko čc pri obliki oblog, ki so lahko gladke ali prešite z čimi vzorci.

V podjetju Mattes pri preoblikovanju notranjosti izpolnijo tudi posebne ergonomske želje. Za bolj udoben oprijem predelajo volanski obro?, katerega debelina je prilagojena vozniku. Obliko in višino sedeža prilagodijo višini voznika, sedežu lahko dodajo ve? stranske opore ali udobnosti. Dodatno lahko sedala in naslonjala oblazinijo z materiali ( npr. alkantaro) namesto z usnjem, ki pri hitrejši vožnji v ovinkih ne čjo drsenja.

Ne glede na to, za katero barvo ali vrsto blazine se stranka č, delo v podjetju Mattes Interieurtechnik opravijo čo, vse do zadnjega ča. Temu se pridružujejo še okusno vgrajeni žlahtni dodatki iz lesa, karbona ali drugih materialov v vsakem barvnem vzorcu. Barvno usklajeni so tudi varnostni pasovi, ki tako kot v usnje čni pokrovi čih blazin ustrezajo strogim varnostnim predpisom. Tudi podoba prtljažnega prostora ustreza z izgledu notranjosti avtomobila.

Na željo čih strank vgradijo v notranjost športnega avtomobila tudi moderno multimedijsko tehnologijo s TV sprejemnikom, DVD predvajalnikom ali čnalnikom. Iz varnostnih razlogov so na tem ču strankam postavljene meje.

Seveda pa vse naštete predelave ponujajo tudi za druge vrste vozil kot so ? limuzine, terenska vozila, tovornjake ali avtobuse.

Galerija: