Novice

Lov na Zoom-Zoom se je za?elMazda Motor Europe je 21.julija letos odprla vseevropski nagradni Zoom-Zoom foto čj, ki bo potekal do septembra letos z glavno nagrado Mazdo MX-5 Roadster Coupe. Vsi Evropejci so vabljeni, da pošljejo fotografijo, ki na najboljši čn izraža Mazdino Zoom-Zoom filozofijo.

?Vznemirjenje, ki smo ga čtili, ko smo se kot otroci spustili s kolesom po klancu navzdol, je tisto kar v bistvu ponazarja Zoom-Zoom čtek?, pravi Masahiro Moro, podpredsednik za marketing pri Mazdi Motor Europe. ?In to navdušenje v gibanju je tisto, kar želi Mazda posredovati v vsakem avtomobilu, ki ga čtujemo in izdelamo. Namen fotografskega čja je,ujeti ta ?čtek gibanja? v eni sami fotografiji. To je izziv, ki je vreden napora, saj bo zmagovalec lahko vsakodnevno preizkušal kaj je to Zoom-Zoom čtek z novo Mazdo MX-5 Roadster Coupe.?

Evropejci* lahko pošljejo svoje Zoom-Zoom fotografije v digitalnem formatu na spletni naslov www.zoomzoomphoto.com ali tam glasujejo za najboljšo fotografijo vse do ča čja 18. septembra letos. Po preštetju internetskih glasovnic, bo znan finalni izbor 30 fotografij. Izmed teh bo nato mednarodna žirija, v kateri bosta med drugimi profesionalna fotografa Dingo in Bo Hylen kot tudi kreativni direktor Eddy Greenwood, izbrala 10 najboljših fotografij.

Zmagovalci bodo objavljeni na spletni strani 22.septembra. Viceprvaki bodo nagrajeni s čimi nagradami, kot so n.pr. Bose? multimedijski sistemi. Prva nagrada ? nova Mazda MX-5 Roadster Coupe (z zložljivo kovinsko streho), bo zmagovalcu predana na letošnjem Pariškem avtomobilskem salonu.

Galerija: