Reportaže

AVTO MOTOR SHOW LJUBLJANA, 10.september 2006

Nča prireditev preteklih let v Sloveniji, ki pokriva predelana vozila in avtokaustiiko AVTOSHOW GROSUPLJE, se je zaradi prostorske stiske preselila v Ljubljano pod novim imenom Avto MOTORSHOW LJUBLJANA. Nova lokacija Gospodarskega razstaviš?a je ponudila boljše možnosti dostopa obiskovalcev in tudi možnost širitve prireditve v prihodnjih letih.

Na prireditvi so se predstavila najlepše predelana vozila in najizvirnejšejše vgrajene če komponente, čejša vozila, nova vozila, motocikli in vse kar sodi v vrh avto-moto scene v Sloveniji.

Prireditev je bila dodatno čnjena z dobrim spremljevalnim programom organizatorja in posameznih razstavljavcev na čih čah razstaviš?a. In zgodil se je pravi či in či spektakel sredi Ljubljane. Ljubitelji Formule 1 pa zaradi velikega platna in prenosa dirke, niso zamudili najpomembnejšega. Eno čih čnj je pripravila premierna predstavitev nove revije, ki povezuje Tuning sceno. Premiera na takšni prireditvi s čo atraktivno predelanim meganom ne bi mogla biti boljša. Svoje pa je dodal razstavljeni superšportnik Ferrari Enzo s katero se je predstavila revija Avto+Šport. Podjetje Avtoelektronika je prikazala rodeo z Mercedesom kabrioletom SL s preprogramirano elektroniko, ki nadzira serijsko vgrajeno pnevmatsko vzmetenje. Kot vedno pa je čo evforijo čl bikin car wash.

Program prireditve je obsegal:

? tuning show tekmovanje z izborom najlepše predelanih vozil po pravilniku STR
? finale državnega prvenstva v avtoakustiki (EMMA)
? tekmovanju v glasnosti zvoka če opreme v avtomobilih (DB-Cup),
? car audio show (predstavitev čih uvoznikov in podjetij povezanih z avtoakustiko),
? salon novih vozil in motociklov.


Galerija: