Reportaže

Lev(in) je odprl vrata novega PSC v Mariboru

V?eraj čr, 22.05, smo bili č čnemu dogodku ob otvoritvi povsem novega prodajno servisnega centra podjetja Levin na novi lokaciji na Ptujski cesti v Mariboru.

Objekt je dolg 84 metrov, v njem pa je 2.200 kvadratnih metrov uporabnih površin. Prvi razgovori o gradnji objekta in sodelavi z uvoznikom so se čli pred 2 letoma. V?erajšnje odprtje potrjuje, da je objekt nastajal s polnim plinom in velikim naporom vseh čnih. Lahko pa potrdimo, da je objekt silno zanimivo zasnovam in arhitektonsko skladen z okolico. Sami pravijo, da je zunanji izgled, pa tudi notranja razporeditev prostorov, napravljena ustrezno z novo prodajno strategijo Peugeota Slovenija. Novost je tudi storitev Peugeot Rapide, kjer bodo izvajali hitra popravila na vozilih. Poleg samega prodajno servisnega objekta, je bilo mo? videti tudi čo celotno prodajno paleto znamke Peugeot. Vsa pozornost pa je bila namenjena novi 307 SW, ki bo ta vikend doživela slovensko premiero in o kateri smo na naših straneh že pisali.

Uradno otvoritev Levinovega centra je čl direktor Aleksander Krajnc, nadaljeval direktor Peugeot Slovenija Lionel Tasse in čl pa mariborski župan Boris Sovi?. Kot se za takšno priložnost spodobi, so bili govori polni presežnikov in komplimentov. Zanimivo je, da je edino župan govoril le v slovenskem jeziku, prav tako pa žal nismo slišali niti ene besede v francoš?ini. Otvoritev so popestrili z zanimivim umetniškim programom. Pri vhodu pa so nas čkale če in zanimivo čne hostese, ki so ob koncu uradne prireditve vse bolj sramežljive goste tudi osebno povabile na pripravljen prigrizek in čo vino.

Tekst Filip Kokalj
Fotografije Emanuel SoldatGalerija: