Novice

Prenovljena spletna stran dunlop.si ? še ve? užitka za dirkaške navdušence


Pri Dunlopu so prenovili č spletno stran z namenom, da se še bolj približajo vsem tistim, ki uživajo v vožnji, tako voznikom avtomobilov kot motoristom. Stran je uporabnikom zelo prijazna in nudi čpne informacije o Dunlopu, njegovih proizvodih in prodajni mreži.

V vodniku po avtoplaš?ih uporabniki hitro najdejo ustrezne pnevmatike za svoje vozilo, pa tudi najbližjega prodajalca pnevmatik Dunlop. Prav tako si lahko preberejo o vseh novostih, tehnologiji izdelave, rezultatih testov čih revij in dobijo še veliko koristnih napotkov o pnevmatikah.

Dirkaškim navdušencem so na voljo tudi povezave na podstrani Dirka!, Injection.tv in DunlopQualifier. Dirka! je spletna stran novega čostnega šova, razvitega na osnovi Britanske Dunlop dirkaške akademije, ki bo na sporedu vsako sredo od 6. septembra na Kanalu A. Za vse tiste, ki iš?ejo vznemirjenje, želijo, da se jim živci napnejo kot strune, jim šklepetajo kosti in slišijo cviljenje gum, naj vstopijo v injection.tv in si ogledajo video posnetke najatraktivnejših dirkaških prizorov. Vsem navdušenim motoristom je namenjena podstran DunlopQualifier s predstavitvijo če moto pnevmatike Qualifier, ki je pravkar osvojila naziv ?Najboljši proizvod 2006? ameriške revije Motorcyclist.

Galerija: