Novice

Sava Tires vstopa v širšo regijo z organizacijskimi spremembamiSava Tires, ki je v lasti koncerna Goodyear, je postala del nove organizacijske strukture 11 držav centralne in jugovzhodne Evrope (interno imenovane CSEE). Andreas Niegsch, ki je Savo Tires uspešno vodil dve leti, prevzema funkcijo glavnega direktorja srednje in jugovzhodne Evrope koncerna Goodyear. Proizvodnja pnevmatik bo še naprej potekala v Kranju. Zaposleni iz Save Tires pa dobivajo nove priložnosti za prevzemanje vodilnih mest v novi mednarodni organizaciji.

Nova organizacija CSEE čje Slovenijo, ?eško, Slovaško, Madžarsko, Bolgarijo, Romunijo, Hrvaško, Bosno in Hercegovino, Srbijo in Kosovo, ?rno goro in Albanijo. Predstavniki iz Slovenije, Luksemburga, Južne Afrike, Madžarske in ?eške prevzemajo vodilna mesta v novi organizaciji CSEE. Andreas Niegsch bo vodil novo organizacijo iz Prage, ki je bila izbrana zaradi centralne pozicije v središ?u č se avtomobilske industrije. To je hkrati priložnost za še bolj poglobljen odnos z čimi podjetji s centraliziranjem nekaterih Goodyearovih aktivnosti. Nova organizacija CSEE č tudi širše možnosti napredovanja zaposlenim v Kranju. Ve? vodilnih funkcij ostaja še naprej v Savi Tires.

Andreas Niegsch, direktor srednje in jugovzhodne Evrope, ocenjuje novo organizacijsko rešitev: ?S stališ?a organizacije nam CSEE č čnje organizacijske fleksibilnost tako, da se bomo lahko hitreje odzivali na potrebe in želje naših kupcev. Izboljšal se bo pretok informacij, zmanjšali bomo stroške, hkrati pa izboljšali odziv do kupcev. Države Srednje in jugovzhodne Evrope imajo veliko skupnega ? tako bomo zaradi sinergijskih čnkov zagotovili čno čnkovitost nove organizacije z uporabo najboljših praks. Hitreje in bolj ciljano se bomo lahko odzivali na potrebe potrošnikov.?


Goodyear beleži nagel razvoj v regiji, posebej še v zadnjih treh letih. Je eden izmed vodilnih ustvarjalcev rešitev, posebej še v razredu visoko kakovostnih pnevmatik, franšiznih servisov Vulco ter s Truck Force konceptom in servisnim paketom Fleet First na ču tovornih pnevmatik.