Hostese

Lepa Dirka!

Stalnica v čostnem šovu Dirka! so nedvomno lepa dekleta. V to kategorijo za čtek sodi šest Dirka! finalistk, dolgonoga voditeljica Maja Rejec in vizažistka Tina V. Cavazza. Tekmovalka Teja Sčr se lahko pohvali celo z uradnim lepotnim nazivom - Prva spremljevalka Miss Hit 2004. Ne smemo pa pozabiti vseh čh lepotic, ki so se do sedaj že zvrstile v Dirki!: ženski del komisije za uvrstitev kandidatov v dvanajsterico sta zastopali Oriana Girotto Cavazza in Nina Osenar.

Na prvi uradni Dirka! zabavi so nastopile Dirka! plesalke, v peti oddaji pa je finalist Klemen na zmenek odpeljal kar Playboyevo čco Tino Lah, ki je skupaj s še tremi kolegicami obiskala finaliste v Dirka! Cafe-ju. Nekaj lepote smo bili deležni v šesti oddaji, saj sta del komisije v igri Bitka med spoloma predstavljali lepotici Pia in Naja.V osmem delu Dirke! pa se je predstavilo vseh dvanajst Hawaiian Tropic finalistk, ki se bodo 5. novembra potegovale za naziv Miss Hawaiian Tropic Slovenije za leto 2007. Prvi dve pa bosta maja prihodnje leto odpotovali v Las Vegas na svetovni izbor. Z omenjenim tekmovanjem je povezana tudi lepa voditeljica Dirke!, Maja Rejec. Maja je bila namre? prva evropejka, ki ji je pripadla ?ast ali bolje čno mesec na Hawaiian Tropic Millenium koledarju, ter oglas za to čo kozmetiko. Letošnje ?havajke? je Dirka! gostila v igri bitka med spoloma, zmago pa so prinesle nežnejšemu spolu dirkaške ekipe.

Naj povemo še to, da je bila komisija v zasedbi: Manca Zver, Admira Muratovi?, Adi Omerovi? in Mister handsome 2006 (moška čca tekmovanja za Miss sveta) Jure Butorac neizprosna in dosledna. Neizprosen pa je bil tudi Andrej Jereb, ki se lahko pohvali z najglasnejšimi č. Dirka! ekipa ga je uspešno spremljala in vzpodbujala na zadnji dirki za državno prvenstvo Slovenije. V zahvalo za podporo jih je naslednji dan Andrej s svojim novim avtom peljal na ogled dirkaške proge (navadno jo morajo č prepeščti), kasneje pa jim je kot sopotnikom demonstriral tudi kaj omenjeno vozilo zmore. Sicer pa so si č enotni v čnju, da sta jih Andrej Jereb in Brane Küzmi? čla ogromno pomembnega in uporabnega znanja, ki ga bodo (z izjemo dirkanja) uporbljali na vsakodnevnih vožnjah. Ustvarjalci pa se že pospešeno pripravljajo na zadnji dve oddaji, v katerih obljubljajo še čo mero adrenalina. Dirkaško bo!

Galerija: