Novice

Avtohiša MOSTE in Manca ZverLjubljansko avtomobilsko podjetje Avtohiša Moste je v svojem prodajno servisnem salonu predala v enoletno uporabo Novo Opel Corso, medijsko popularni osebi Manci Zver. Nova Opel Corsa izžareva mladostnost, živahnost in čost. Vse to so člnosti, ki so čle Manco Zver.

Avtohiša Moste je uvoznik, pooblaš?eni prodajalec in serviser za vozila znamke Opel in Chevrolet, ter prodajalec in serviser vozil znamke Renault. Avtohiša Moste je opremljena z najsodobnejšo čo opremo in na enem mestu nudi celoten splet storitev, potrebnih za nakup in vzdrževanje osebnih avtomobilov.
Celoten objekt se nahaja na križiš?u Kajuhove in Letališke ulice, v neposredni bližini nakupovalnega središ?a BTC.

Avtohiša Moste ima že dolgoletno tradicijo na ču prodaje in servisiranja vozil. Zaposleni že vrsto let nabirajo izkušnje na omenjenih čih in tako zagotavljajo kupcu strokovno in profesionalno pomo? pri izbiri in servisiranju vozila. Njihov cilj, da postanejo eden čih avtomobilskih distributerjev v Ljubljani, je zato seveda še kako dosegljiv. Avtohiša Moste pa ima tudi pestro izbiro rabljenih vozil in hitri servis, imenovan Renault Minuta, ki brez predhodnega čnja č hitro opravljanje storitev. Storitve, ki temeljijo ne le na sodobni tehnologiji in strokovnosti, temve? tudi na hitrosti, pa predstavljajo tudi veliko prednost v ?asu in denarju. Avtohiša Moste je odprta od ponedeljka do petka od 7.00 do 19.00 ure, v soboto pa od 08.00 do 13.00 ure.

Avtohiša Moste