Novice

Prenovljeni touran že pri nas

V ponedeljek, 27. novembra se je pri nas čl prodajati prenovljeni volkswagen touran. Ponaša se z novim designom, novimi tehnološkimi rešitvami in novim motorjem TSI. Nova generacija te prodajne uspešnice je bila svetovni javnosti prvi? predstavljena na avtomobilskem salonu v Parizu.

Novi Touran je na prvi pogled č prepoznati po novi Volkswagnovi mreži hladilnika s kromiranim okvirom, po spremenjenem sprednjem č in markantni obliki žarometov, ki je nastala na osnovi čih linij Eosa. Kupci se lahko čjo tudi za opcijska smerno prilagodljiva biksenonska žarometa. Zadaj drugo generacijo modela Touran zaznamujejo nove zadnje č in spremenjen odbija?, ki je tako povsem usklajen s prenovljenim sprednjim delom. Seznam novosti nadalje čje številne spremembe v notranjosti in bogatejšo serijsko opremo.
Od spomladi leta 2007 naprej bo za Touran kot najzmogljivejši bencinski motor z direktnim vbrizgavanjem prvi? na voljo motor TSI s 125 kW (170 KM). Ta 1,4-litrski motor, katerega posebnost sta dva polnilnika, bo serijsko vgrajen v kombinaciji z avtomatskim menjalnikom DSG. Ob uvedbi na tržiš?e bo prenovljeni Touran opremljen z 1,4-litrskim motorjem TSI s 103 kW (140 KM), ki ga bo za člo č čti z menjalnikom DSG.
Nadaljnja posebnost novega Tourana je opcijsko samodejno krmiljenje parkirnega sistema (čo s parkirnim sistemom/parkirnimi senzorji spredaj in zadaj), ki č samodejno parkiranje. Voznik mora le pritiskati na pedal za plin ali po potrebi aktivirati zavorni pedal, za krmiljenje pa skrbi parkirni sistem.

Porsche Slovenija

Galerija: