Predstavitve

Novi mercedes C-razred


Najpomembnejša novost tega tedna je predstavitev novega mercedesa C-razreda. Dosedanjo generacijo so namre? prodali v preko 2 milijona primerkih, iz ?esar je razvidna velika pomembnost tega vozila za Mercedes-Benz. Novi C je oblikovan v slogu, ki ga je najavil že CL. Karoserija je v dolžino zrasla za 5 centimetrov in pridobila bolj če, še vedno elegantne, a hkrati manj oble poteze.
Notranjost nadaljuje čo urejenost in eleganco, prtljažnik pa po novem meri 475 litrov. Potnike varuje bogata varnostna oprema ? od sedmih čih blazin pa do sistema za zaznavanje nesre?. Razveseljujejo jih zabavni sistemi čo z bluetoothom, vozniku pa pri upravljanju pomaga prepoznavanje govora.


Dizelsko paleto motorjev sestavljajo trije dizli: 200 CDI, 220 CDI in 320 CDI, njihove č pa znašajo 136, 170 in 224 KM. Bencinski del vsebuje pet motorjev ? od tega dva kompresorsko gnana štirivaljnika in tri šestvaljnike. Njihove č pa segajo od 156 do 272 KM. Nčejšemu modelu C 350 bo služila sedemstopenjska avtomatika, vsem ostalim pa šest čo čih prestav.

Alpra

Galerija: