Novice

Prenovljena Chevroletova prodajno-servisna mreža v Sloveniji



Zastopstvo General Motors v Sloveniji, ki zastopa blagovno znamko Chevrolet, je z za?etkom letošnjega leta reorganizalo svojo prodajno-servisno mrežo Chevrolet. S koncem prejšnjega leta se je namre? sporazumno zaklju?ilo sodelovanje s partnerjem Daemobil, ki je imelo svoje poslovalnice v Ljubljani, Celju, Novi Gorici in na Ptuju. Hkrati so bile v januarju sklenjene kar tri nove pogodbe o servisiranju in prodaji vozil Opel z novimi partnerji: AC Bajc v Novi Gorici, Trgo-Mobil v Celju in AH Hvalec na Ptuju. Vsi novi trgovci bodo torej delovali na enakih lokacijah, kjer je prej poslovalo podjetje Daemobil.


AC Bajc ima že dolgoletno tradicijo prodaje in servisiranja vozil v Ajdovš?ini, svoje poslovanje pa je tako razširil še v Novo Gorico. AH Hvalec slovi kot dolgoletni Oplov partner, sedaj pa bo v svojo ponudbo dodal še vozila Chevrolet in sicer na lokaciji Ptuj. Podjetje Trgo-Mobil je novo ustanovljeno podjetje, ki zaposluje izkušene strokovnjake na podro?ju prodaje in servisiranja vozil.

Vsi trije novi trgovci izpolnjujejo visoke kriterije in standarde General Motors, ki jih le-ta postavlja ob izbiranju partnerjev za prodajo in servisiranje vozil znamke Chevrolet.

Galerija: