Novice

´Ford Individual´ ? nova pot do izbranega avtomobil

?Ford z novim programom odgovarja trgu na nove zahteve in trende,? je dejal Bernhard Mattes, podpresednik divizije Ford Customer Service Division. ?Nakup novega vozila je zelo pomembna čtev in stranke želijo specificirati svoja vozila na čn, ki jim najbolje ustreza.?

´Ford Individual´ bo kot pilotni program najprej predstavljen v Nčji in Švici. Prvi model v katerem bo ´Ford Individual´ na voljo bo Ford S-MAX, evropski avto leta 2007. ´Ford Individual´ bo čval tri linije: športno, luksuzno in hitec.

Športna linija povzema detajle Fordovih ST modelov. Na voljo so izbrana platiš?a iz lahke zlitine in či spojlerji. V notranjosti pa so čna prepoznavna športna aluminijasta pedala in či aluminijasti detajli.

Najkvalitetnejšo usnje in leseni detajli so čni v liniji luksuz, ki predstavlja nadgradnjo že poznanega Ghia paketa. Stranke lahko pri luksuzni liniji izbirajo tudi med posebnimi notranjimi barvnimi kombinacijami in čarvnim oblazinjenjem.

Linija ´hitec´ je namenjena vsem, ki želijo uporabljati ve? sodobnih čih naprav. Le-ta čje sodobne avdio sisteme in vgrajene kamere za pogled nazaj.

V čtku devetdesetih let je Ford zabeležil 500 spremenjenih čl letno za vozila. Danes je takih čl okoli 600.000, kar predstavlja tretjino vseh čl za osebna in gospodarska vozila v Fordovi paleti. Vči vozili kot sta Ford S-MAX in Ford Galaxy že beležita 70% individualnih čl.

Summit Motors