Novice

TERENSKA VOZILA NISSAN. NARAVNO ZMOGLJIVA

Glede na to, da čna podjetij, ki prodajajo vozila s štirikolesnim pogonom, čje in izboljšuje udobje v vozilih, so se čli predvsem na uporabo vozil v cestnem prometu. Nissanova vozila s štirikolesnim pogonom pa ostajajo ča terenska vozila. Ustvarjena so za uporabo v težkih pogojih in so prav izvirnih oblik.

Ve? kot 50 let po čtku prodaje svetovno znanega Nissan patrola sta Nissan in TBWA pri proizvodnji vozil želela uporabiti strokovno znanje o vozilih s štirikolesnim pogonom ter naravne sposobnosti živali in insektov. Skozi vizualno metaforo, pri kateri se vsako Nissanovo vozilo s štirikolesnim pogonom spremeni v pol avto, pol žival, je Nissan jasno pokazal svoje znanje na ču izdelave vozil s štirikolesnim pogonom.

Reklamni oglas je bil posnet na Islandiji. 3D animacija je bila narejena v Parizu. Oglas bo predvajan v ve? kot 15 evropskih državah v 60, 30 in 15 sekundnem formatu.

V izvedbi je tudi zunanje oglaševanje in oglaševanje v tiskani obliki.

DOSLEJ PREJETE NAGRADE

1. Oglaševalska kampanja ?Nissan range 4x4? za vozila s štirikolesnim pogonom je prejela nagrado za najboljši avtomobilski reklamni oglas v letu 2006 na 16. vsakoletnem kongresu podeljevalcev franšize španske industrije motornih vozil, ki se je odvijal 25. oktobra (XVI Edición del Congreso Nacional de la Distribución de la Automoción).

Po burnem glasovanju je Nissanova oglaševalska kampanja dobila nagrado:
? Med finalisti za nagrado so bile oglaševalske kampanje za Nissanova vozila s štirikolesnim pogonom, Mercedes razreda E, Seat toledo, Audi RS4, Renault clio ReStart, Ford S-MAX in Opel astra twin top.
? Nissanova oglaševalska kampanja je zmagala s 125 glasovi, kampanja, ki je zasedla drugo mesto, pa je dobila le 46 glasov.

2. Nagrada revije ?Car and driver?, ki so jo podelili 29. novembra v Madridu.

3. Nagrada Epica, ki predstavlja najvišji standard kreativnosti pri oglaševanju v evropskem prostoru (srebrni finalist, uvrš?en za oglasom za Hondo civic, v katerem nastopa zbor).

4. Nagrada Eurobest (dobitnik srebrne nagrade, uvrš?en za oglasom podjetja SONY).

Nissan Slovenija