Novice

Mazda sponzorira America`s Cup

Desafío Español 2007 vozi v slogu Zoom-Zoom filozofije na Ač Cup

-Mazda je pokrovitelj in uradno vozilo španske posadke
-Mazda se oglašuje na kobilici ? med plovbo nevidnem a za izjemne zmogljivosti jadrnice ESP-97 čo pomembnem elementu.

Mazda prenaša s pokroviteljstvom španskega predstavnika - posadke jadrnice Desafío Español 2007- duha svojega Zoom-Zooma v če visoke tehnologije, ki vlada pri najprestižnejšem jadralnem tekmovanju 32. Ač Cup v Valencii.

Na slovesnosti, ki sta jo vodila Luis Doroeste, športni menedžer posadke jadrnice Desafío Español 2007 in Augostin Zulueta, či direktor omenjene ekipe, so predstavili novo, 4,1m visoko kobilico, ki nosi Mazdin znak. Sam z bulb tehta kar 19 ton in bo 24-tonski jadrnici Desafío Español 2007 s svojo obliko in s čo nagibnega sistema čl bliskovite manevre in hitro jadranje.
Španska tekmovalna jadrnica je bila narejena lani v Valencii in je trenutno na lestvici Louis Vuitton Cupa uvrš?ena na ?etrto mesto. Skupina petindvajsetih ljudi je ob uporabi najnovejših tehnologij za njeno gradnjo potrebovala 30.000 ur. V dolžino meri 25,5 m, v širino 3,7 m z izpodriva 24 ton.
America`s Cup je pravzaprav formula 1 med jadralnimi tekmovanji, kjer se med seboj pomerjajo multimilijonski (dolarski) bolidi s karbonskimi trupi in jambori ter dosegajo hitrosti krepko nad 20 vozlov.

?Mazda in njeno Zoom-Zoom poslanstvo se popolnoma ujemata z oblikovanjem in moderno tehnologijo America`s Cupa.
Mazdino ime, izpisano na kobilici, ki je del sistema vedno skrivnostnih tehnologij za zagotavljanje čih sposobnosti jadrnice, bo med regato skrito pod valovi. Prav to se čo ujema z našo politiko nudenja čih zmogljivosti Mazdinih avtomobilov v diskretni, na prvi pogled nevidni obliki, ki vozniku daje nezamenljiv čtek, da sta on in vozilo združena v eno,? je o predstavitvi projekta povedal José María Terol, direktor Mazda Automóviles España.

MMS d.o.o.

Galerija: