Predelave

Opel vectra C predelana pri Steinmetzu

Pri priznanem predelovalcu Oplov, podjetju Steinmetz, so si zadali, da bodo novo Vectro že kot zelo svež in sodoben izdelek naredili še atraktivnejši in boljši.

Predelava obsega predvsem če dodatke, ki naredijo avtomobil čejši, a tudi stabilnejši in bolje vodljiv.

Steinmetzovo Vectro C zaznamujejo či dodatki, kot so sprednji spoiler, pragovi, zadnji spoiler in strešni spoiler, ki skupaj prispevajo k čnju pritisne sile avtomobila k tlom pri čih hitrostih in tako izboljšajo lego na cesti. Na novo Vectro lahko namestite tudi Steinmetzovo masko hladilnika, športna ogledala in športni izpušni sistem.

K olepšavam avtomobila kot prvo sodijo lepa platiš?a. Ta ponujajo pri Steinmetzu v velikostih med 16 in 18 palcev. Na voljo so izvedbe competition, ST1 in ST3. Ob izboru pnevmatik vam bodo ponudili Continentalove in Michelinove izdelke.

Pomembneje od hitre vožnje je hitro zaviranje, ki ga obljubljajo že pri serijski Vectri. Kljub temu so pri Steinmetzu pripravili komplet športnih zavor za še boljši zavorni čnek. Izgled in stabilnost vozila nadgradijo s športnimi vzmetmi, ki kljub znižanju avtomobila za 30 mm ohranjajo udobnost vzmetenja.

Dodelava izgleda se nadaljuje tudi v notranjost. Na čco če zavore, prestavno čco, pedale in čvališ?e za noge so vdelali aluminij. Poskrbeli pa so tudi za manjše dodatke, kot so tepihi in letvice na pragovih z logptipom Steinmetz.

Tako predelana Vectra širi trenutno ponudbo bližje tistim, ki jim serijski avtomobil deluje premalo agresiven, ter s predelavo poudarijo svojo željo po individualnosti in športni naravnanosti lastnika/ce.


Alpra

Galerija: