Novice

Fordov trgovec leta 2006

V letu 2006 je družba Summit motors Ljubljana prvi? po razpisanih kriterijih družbe Ford izbrala najuspešnejšega slovenskega Fordovega trgovca. Uspešnost se je merila tako na ču prodaje vozil kot tudi pri zagotavljanju poprodajnih storitev.

To laskavo priznanje si je priboril Fordov trgovec Avtomarket Rebernik d.o.o., ki pokriva Koroško regijo. Pred 15 leti je podjetje Avtomarket Rebernik d.o.o. prodalo prvi avto in se kmalu nato pridružilo družini Ford. Z jasno zastavljenimi cilji, željami, nenehnim razvojem in uspešno prodajo je družinsko podjetje lani odprlo najsodobnejši avtomobilski center v Koroški regiji in širše gledano tudi Štajerski regiji, ki z izpolnjevanjem strogih kriterijev zagotavlja vsem strankam najvišjo kakovost na avtomobilskem ču.

Nov sodoben prodajno servisni center je ča nadgradnja vsega, kar je družba Avtomarket Rebernik d.o.o. ustvarila. Zakonca Rebernik sta vseskozi z vlaganjem znanja, ?asa in energije krepila zaupanje strank. Iz leta v leto je število novih kupcev naraš?alo, tako da je Avtomarket Rebernik d.o.o. v letu 2006 že dosegel 11% tržni delež blagovne znamke Ford na svojem prodajnem ču. Osvojeni naslov je potrditev pravilno zastavljenih poslovnih smernic in daje zakoncema Rebernik novo energijo za še višje zastavljene cilje v letu 2007.

Galerija: