Novice

Pol desetletja za Vulco v Sloveniji


V teh dneh mineva peto leto, odkar je bil v Radljah ob Dravi odprt prvi Vulco servis v Sloveniji. Od leta 2002 je ta mednarodna franšizna veriga hitrih servisov, ki deluje pod okriljem koncerna Goodyear, postala visoko prepoznavna, saj je trenutno po Sloveniji že 37 servisov. Vulco servisi morajo dosegati visok standard poslovanja in iti v korak s ?asom in zahtevami trga.

Vstop konkuren?nega ponudnika na slovenski trg vulkanizerskih storitev je dodobra prevetril ponudbo slovenskih vulkanizerjev, katerih ponudba je v?asih temeljila predvsem na prodaji pnevmatik. Danes kupci niso deležni zgolj kakovostnejših pnevmatik, ponudba dobrih vulkanizerjev temelji predvsem na kakovostnih vulkanizerskih storitvah in hitrem servisu vozila.

Enotna vizualna podoba Vulca po vsem svetu odseva tudi enako kakovost ? kjer koli in kadar koli modra barva z rumeno linijo simbolizira širok prodajni program pnevmatik za vsak žep ter vrhunsko opravljene storitve. Poleg kompletnega prodajnega programa pnevmatik blagovnih znamk Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava in Debica, platiš?, amortizerjev, izpušnih sistemov, zavor in menjave motornega olja, vam nudijo še številna druga servisna dela ter strokovno svetovanje.

Goodyear ima dolgoletno tradicijo in bogate izkušnje, saj je prvo verigo vulkanizerskih servisov v ZDA razvil že pred 40 leti in bil tako prvi pri uvedbi koncepta maloprodajnih verig, kot jih poznamo danes.

Zaradi uspešnosti verige so podoben sistem 10 let kasneje uvedli tudi v Evropi. Danes je po vsej Evropi 450 Vulco servisov, najbolj pa je Vulco razširjen v Franciji, Belgiji in v Španiji. Sredi lanskega leta so prve Vulco servise dobili tudi v Srbiji, trenutno jih je 10, v sosednji Hrvaški pa jih je 21.

Nedavna raziskava je pokazala, da kar 57 odstotkov Slovencev pozna Vulco hitre servise. K visoki prepoznavnosti prav gotovo prispeva tudi Vulcov druga?en pristop k servisnim storitvam, na katerem je zgradil svoje prednosti: servisi so postali prepoznavni tudi zaradi številnih dodatnih ugodnosti, kot je na primer najem nadomestnega vozila za ?as servisa vozila.

Na?rti Save Tires, ki v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji razvija mrežo hitrih servisov Vulco, so visoki. V prihodnjih letih nameravajo še naprej dvigovati kakovost ponujenih storitev ter odpreti 7 novih servisov v Sloveniji, 15 na Hrvaškem in 25 v Srbiji.

Galerija: