Novice

Cadillac in Corvette v Sloveniji

BUDAÖRS - Cadillac, Corvette & HUMMER Europe, s sedežem na Nizozemskem, je izbral podjetje Ski & Sea za prvega uradnega zastopnika Cadillac in Corvette v Sloveniji.

Z dodanima znamkama Cadillac in Corvette, k že uveljavljenem portfelj paleti, lahko govorimo o impresivnem izboru le tega. V čtku leta 2007 je Ski & Sea postal del prodajne mreže vozil HUMMER, z namenom, da bi se vzpostavila nova evropska prodajna mreža, ki prodaja vozila HUMMER, čo z novim, polno homologiranim HUMMER H3, izdelanim v Južni Afriki.

Podjetje Ski & Sea d.o.o. je prisotno na slovenskem trgu že od leta 1997. Ima 10 letni staž uspešne prodaje vozil kot so, snežne sani, vodnih skuterjev in štirikolesnikov. Do danes bilo prodanih preko 2.500 omenjenih produktov.

Podjetje s trenutnim sedežem v Celju, je v fazi izgradnje popolnoma nove stavbe v velikosti 2600 m2, ki bo zagotovila razstavno-servisni prostor za vozila HUMMER, Cadillac in Corvette. Odprtje novega Ski & Sea kompleksa je predvidoma za September tega leta.

Direktor prodaje Cadillac, Corvette & HUMMER Central Europe, Roland Gerber je takole komentiral dogovore: ´´Slovenija je s podlago in posluhom za ekonomijo ter z najvišjim ´´GDP per capita´´ v centralni Evropi, izredno pomembno tržiš?e za nas. Zato smo zelo veseli, da smo zdaj tudi del nje.

Gerber je še dodal: ´´Pomemben partner kot je Ski & Sea, bo s svojim znanjem in izkušnjami delovanja na individualnem ču odjemalcev, pripomogel k uspehu naših zaš?itnih znamk v Sloveniji. Njihov razstavni prostor med Celjem in Ljubljano bo zagotovil čn dom za naše znamke.´´

Galerija: