Predstavitve

Peugeot 207 SW

Bivša Peugeotova uspešnica, model 207, je precej kupcev osvojila s karavansko čco in Peugeot je ?akal kar nekaj ?asa, preden jo je ponudil tudi na novem 207. Od srede dalje pa je ta uporabnejši brat malega francoskega šarmerja na voljo tudi pri nas. Zčlnemu prednjemu delu so od sredinskega ča poravnali streho, podaljšali previs preko zadnje osi in dodali karavansko odsekan zadek, ki ga ponovno zaznamujejo nenavadne č ? tokrat bolj v slogu modelov 1007 in 407 SW.

Notranjost je znana že iz kombilimuzine, lepo urejena in izdelana iz dobrih materialov. Zadnja klop je postavljena višje, kot v kombilimuzini, njena sedalna površina pa se pri podiranju naslonjala pogrezne. S tem nastane povsem raven tovorni prostor vse do prednjih sedežev. Zaradi 12 centimetrov daljše karoserije je prtljažnik že v osnovi či in meri 325 litrov. Z zlaganjem zadnje klopi pa ga je mo? čti do 1410 litrov.

Paketi opreme so trije in poimenovani na Peugeotu lasten čn - Style, Trendy in Premium. Vsi trije paketi v osnovi poleg osnovnih čih pomagal nudijo dve či blazini in ABS, ostale štiri če blazine ter ESP pa so vedno za člo. Boljši nivoji opreme SW-ju dodajo čno opiranje stekla na prtljažnih vratih, potniški prostor pa lahko pridobi veliko stekleno streho po zgledu na čega brata 307 SW.

Motorji v karavanu so znani ? gre za tri bencinske in dva dizelska. Njihove č segajo od 75 do 120 KM. Pri čejšem bencinskem motorju je na voljo tudi samodejni menjalnik. Peugeot 207 SW se na ceniku če za 11.000 ? za model 1,4 style in sega do 19.000 ? za 1,6 HDI premium. Frankfurtski salon pa te dni že najavlja dve dodatni verziji in sicer športno RC ter bolj terensko outdoor

Alpra

Galerija: