Novice

Motozabavna oddaja OKTAN na TV3
Ste že kdaj slišali za televizijsko oddajo, ki ima enega voditelja in kar šest sovoditeljic? Ste že kdaj slišali za oddajo, v kateri voditelj s sovoditeljicami vozi in testira vsa možna motorna vozila ? od motorjev do dirkalnih gliserjev, od avtov do letal? Ste že slišali za slovensko televizijsko oddajo, ki se redno snema po vsej Evropi, produkcijska ekipa pa črat zaide tudi na druge celine?

Ne? Potem še niste slišali za Oktan! Oddajo, ki uvaja v slovenski medijski prostor nov žanr: mototainment. Grej torej za prvo motozabavno oddajo, ki bo po scenarijih, produkcijskem pristopu, videzu prispevkov in režiji videti kot akcijski film.

Glavno vlogo v tem ?filmu? bo igral voditelj Žiga Colja, nekdanji voditelj rubrike Osmi potnik v sklopu oddaje TLP na TV SLO. Njegov ?filmski? lik je vodja tajne organizacije Oktan, ki se ukvarja z medijsko-industrijskim vohunstvom. Naloga te organizacije je odkriti, kaj se skriva pod pokrovi motorjev, armaturnimi ploš?ami in pod ostalimi deli opreme najboljših, najuspešnejših, najbolj tehnološko dognanih in najbolj prodajanih vozil vseh vrst.

Žiga pa na svoji misiji ne bo sameval. Družbo mu bo delalo kar šest čih ?agentk?, ki jih bo pošiljal na skrivne naloge po celem svetu. Njihova naloga bo uživanje ob testiranju najhitrejših, najdaljših, najbolj vzdržljivih ? prevoznih sredstev.

Sovoditeljice oz. ?tajne agentke? Oktana so:
Barbara Smisl ? Barbie, Maja Matkovi? ? Maya, Monika Meši? ? Monica, Nika Leskovec ? Nikki, Rebeka Pevec ? Rebecca in Urša Mrak ? Ursula.

Oktanove misije bodo na sporedu ob nedeljah ob 19.30 na programu televizije TV3. Tisti, ki jim č manjka adrenalina, pa si oddaje lahko ogledajo v ponovitvah, in sicer ob torkovih črih ob 23.00.

Ne zamudite premiere televizijske oddaje OKTAN, ki bo v nedeljo, 14. oktobra, ob 19.30 na TV3!

Medij: TV3
Produkcija: Trigon v koprodukciji s Saga Institute
Dolžina oddaje: 30 min
Termin predvajanja: nedelja ob 19.30, ponovitev torek ob 23.00
Žanr: mototainment
Voditelj: Žiga Colja
Sovoditeljice: Barbie, Maya, Monica, Nikki, Rebecca in Ursula

Galerija: