Novice

Pojasnilo podjetja Avtoelektronika d.o.o.V zadnjem ?asu se je na podjetje Avtoelektronika d.o.o. obrnilo precejšne število zaskrbljenih strank. Podjetje Avtoelektronika d.o.o pojasnjuje, da ima v Sloveniji ima le eno poslovalnico v Ljubljani in sicer na Dunajski cesti 421! Poleg le te imajo po Sloveniji še tri uradne zastopnike. Vse morebitne ostale osebe oziroma podjetja, ki se identificirajo kot njihovi pooblaš?eni prodajalci oziroma podružnice, kjerkoli drugje po Sloveniji, so prevaranti oziroma s podjetjem Avtoelektronika d.o.o. nimajo nobene povezave.

Ker niso strokovno podkovani, samo otežujejo delo. V dobro vseh, vas prosimo da se takšnih ljudi izogibate. Ob morebitnem odkritju osebe, ki se predstavlja za sodelavca, vas vljudno prosimo, da nemudoma obvestite na telefon podjetja oziroma na elektronski naslov [email protected]

V Sloveniji je na ču avtoelektronike podjetje iz ?rnu? edino z četnimi izkušnjami. Strokovnost in znanje sta pri njih na prvem mestu. Med drugim imajo vso najnovejšo opremo in poslovne partnerje po celem svetu. Le ti jim zagotavljajo direkten dostop do razvojnih oddelkov v avtomobilski industriji. Kvaliteta je pri Avtoelektroniki d.o.o. na prvem mestu, zato na vse svoje storitve nudijo tudi 6 či garancijski rok. Pri chiptuning storitvah so v podjetju konstantno v navezi s tuning partnerji po svetu, ki jim poleg lastnega znanja zagotavljajo, da se elektronika v vašem avtomobilu prilagodi čo tako, kot je za vaše vozilo najbolje.