Novice

Generali še vedno z najcenejšimi avtomobilskimi zavarovanji

GENERALI IZKUŠENIM VOZNIKOM NUDI DO 65 % CENEJŠA OBVEZNA IN KASKO AVTOMOBILSKA ZAVAROVANJA

V zavarovalnici Generali so čni, da si najboljši vozniki zaslužijo še ve? ugodnosti. Zato so se čli, da izkušenim voznikom kot prvi med slovenskimi zavarovalnicami ponudijo še či popust na avtomobilska zavarovanja, ki znaša tudi do 65 %, in sicer tako za obvezna kot tudi za kasko zavarovanja. S tem je Generali potrdil, da kljub veliki konkurenci na slovenskem zavarovalniškem trgu še naprej ostaja zavarovalnica z najcenejšimi avtomobilskimi zavarovanji za izkušene voznike in voznice.

Zavarovalnica Generali je svojo inovativnost in posluh za zavarovance ponovno dokazala z novimi ugodnostmi za izkušene voznike, saj slednjim ob sklenitvi avtomobilskega zavarovanja edina v Sloveniji prizna do 65 % popust, tako na obvezna kot tudi kasko zavarovanja. Pri Generaliju lahko vsak voznik z dolgoletnimi vozniškimi izkušnjami, ki razpolaga s 50 % bonusom in zadnji dve leti ni čl č, poleg bonusa pridobi tudi do 15 % dodatnih popustov na osnovno ceno zavarovanja, in sicer tako obveznega zavarovanja (AO), zavarovanja voznika za škodo zaradi telesnih poškodb (AO+) kot tudi kasko zavarovanja. Na ta čn lahko vsi izkušeni vozniki, ki v zadnjih letih niso uveljavljali škodnih zahtevkov iz naslova avtomobilskega zavarovanja, svoje vozilo zavarujejo z do 65 % nižjo zavarovalno premijo.

Novost pri omenjenih zavarovanjih je tudi 5 % popust, ki ga zavarovanec prejme ob takojšnjem člu enoletne premije z gotovino.

Pri Generaliju ve? vozniških izkušenj prinaša ve? cenovnih ugodnosti. Lestvici vozniških izkušenj in čh popustov na obvezno zavarovanje avtomobilske odgovornosti (AO) in zavarovanje voznika (AO+), so pri zavarovalnici Generali namre? dodali dva nova razreda. Doslej je popust pri obveznem avtomobilskem zavarovanju za 25 ali ve? let vozniških izkušenj znašal do 12 %, z oktobrom pa dodatno nagrajujejo voznike, ki imajo prek 30 let vozniških izkušenj. Slednji lahko uveljavljajo 15 % popust, vozniki nad 35 let vozniškega staža pa celo 20 % popust na vozniške izkušnje.

Pri Generaliju so zavarovanci poleg novih popustov deležni tudi že uveljavljenih ugodnosti. Tako lahko še naprej koristijo popust na brezškodno dogajanje v višini 5 % na zavarovanje AO in AO+ oziroma 12% na kasko zavarovanje, zavarovanje avtomobilske asistence z možnostjo dostave nadomestnega vozila na kraj č za čo ceno enega evra in 5 % popust za vse, ki novo zavarovanje avtomobilske odgovornosti sklenejo prek Halo police. Še naprej v veljavi ostaja tudi zavarovanje delnega kaska za krajo avtomobilskih čv in registrskih tablic. Omenjeno zavarovanje krije škode, ki so nastale zaradi menjave čvnic na vozilu, pridobitve nove (enake) registrske tablice ali kritje stroškov do višine 200 evrov, potrebnih za pridobitev novih osebnih dokumentov, kot so osebna in zdravstvena izkaznica, potni list ter vozniško in prometno dovoljenje.

?Z novimi popusti znova orjemo ledino med slovenskimi zavarovalnicami. Popuste na zavarovanja avtomobilske odgovornosti za izkušene voznike smo pri zavarovalnici Generali uvedli prvi, že marca 2006. Trden korak pred konkurenco, ki vse bolj sledi našemu zgledu, dokazujemo z inovativnostjo ter fleksibilnostjo in posluhom za potrebe naših zvestih zavarovancev. Tokrat smo to dokazali z revolucionarnim do 65 % popustom za izkušene voznike tako ob sklenitvi obveznih kot tudi pri kasko avtomobilskih zavarovanjih, ki smo ga na slovenskem zavarovalnem trgu ponudili prvi,? je o uvedbi novih popustov povedal mag. Sebastijan Žlebnik, MBA, ?lan uprave zavarovalnice.