Novice

Felipe Massa in IvecoFerrarijev brazilski dirka? Felipe Massa bo postal Ivecov ?astni predstavnik za Brazilijo, Argentino in Venezuelo.
Izbira je bila objavljena objavljena 17. okotbra na mednarodnem sejmu za transportno industrijo International Fenatran Transport Salon v Sao Paolu (Brazilija), in sicer med čnjem z novinarji, na katerem bodo prisotni brazilski dirka?, Ivecov izvršni direktor Paolo Monferino in podpredsednik podjetja Iveco v Latinski Ameriki Marco Mazzù.

Dogovor pokriva oglaševalske dejavnosti pod ?rto (BTL dejavnosti) in oglaševalske dejavnosti nad ?rto (ATL). Dirka? Formule Ena bo tako povezan z znamko Iveco poslovno, pri specializiranem novinarskem oglaševanju ter v marketinškem materialu, ki se bo uporabljal v mreži Ivecovih koncesionarjev. Prav tako se bo Felipe Massa osebno udeleževal dogodkov, ki jih bo organiziral Iveco.
Pobuda predstavlja nadaljnji korak pri sodelovanju med omenjenimi podjetji, pri ?emer Iveco že deluje kot Ferrarijev uradni dobavitelj: Maranellove č dirkalnike pri vseh čih operacijah spremljajo in prevažajo s čo Ivecovih vozil (ki so seveda za to priložnost prebarvani v ekskluzivno Ferrarijevo č barvo, čo za njihove dirkalnike).

Flota Ivecovih vozil, ki je čna Ferrarijevem dirkalnem timu je sestavljena iz manjših tovornih kombijev Daily, težkih tovornih vozil Stralis, minibusov Irisbus Proxys in avtodomov za voznike, ki jih izdeluje Iveco Irisbus na osnovi avtobusa Domino Grantourism.

Marketinške dejavnosti, ki povezujejo brazilskega č z Ivecom poudarjajo čtev podjetja, da bo okrepilo že pozitivne tržne rezultate, in sicer z izpostavljanjem svoje podobe v Braziliji, Argentini in Venezueli in s potrditvijo vrednot podjetja: čosti, zanesljivosti, če kvalitete in skupinskega duha.