Pnevmatike

Ceneje do novih pnevmatik pri Topolino.siHitro se približuje ?as, ko bomo morali svoje jeklene če ponovno odeti v zimsko pnevmatsko opravo in ?e ne že zaradi samega zakonskega čla, pa vsaj za varnejšo vožnjo v čh, nepredvidljivih zimskih dneh.

Tisti, ki imate lanske pnevmatike še na zalogi se čjte ali še ustrezajo vsem zakonskim člom, vsem ostalim pa čmo ?imprejšnji nakup in menjavo, da ne bo nepotrebnih skrbi in ?akanja v vrsti v zadnjem trenutku.

?e ste eden izmed tistih, ki jim nakup novega pnevmatskega ?ča predstavlja nedobrodošel či zalogaj, naj vam namignemo, da je dandanes avtomobilske pnevmatike, ali po č kar gume, možno kupiti tudi preko interneta. Tovrstni nakup je cenejši, izbira proizvajalcev in dimenzij pa je velika, tako, da ni skrbi, da ne bi našli takšnih, ki ustrezajo vašemu avtomobilu in seveda tudi vaši denarnici.

In kako do ponudnika? Obiš?ite spletno stran www.topolino.si vnesite želene dimenzije, morebitnega proizvajalca in dobili boste celotno ponudbo. Seveda vam pri Topolinu z veseljem pomagajo tudi na telefonski številki 01 583 01 97.

Izbrane pnevmatike vam bodo čo dostavili na dom, čli pa jih boste po povzetju. ?e boste ugotovili, da ste čli če, jih lahko neuporabljene in nepoškodovane v roku petnajstih dni od datuma prevzema zamenjate. Enostavno in hitro!

Da pa vam bodo nove pnevmatike nato služile kar se da najdlje, vam čmo skrbno čo kontrolo čega pritiska, saj prenizek pritisk, ki mnogokrat ni viden s prostim čsom, č notranje poškodbe ter hitro in neenakomerno obrabo. Prav tako je, iz istega razloga, čjiva rotacija koles vsakih 8.000 - 11.000 prevoženih kilometrov ali z drugimi besedami, storite to vsaki?, ko menjate motorno olje.


Galerija: