Novice

Toyota Adria 2007 Skills Grand Prix

Tekmovanje že vrsto let organizira podjetje Toyota Adria d.o.o., udeležujejo pa se ga prodajni svetovalci in mehaniki iz celotne regije oziroma držav, kjer ima Toyota Adria svoja podjetja ? Slovenija, Hrvaška, Srbija, ?rna gora in predstavništvo v Bosni in Hercegovini.

Tekmovanje prodajnih svetovalcev je letos potekalo tretji?, medtem ko je tekmovanje mehanikov potekalo že peto leto zapored. Letos prvi? je TAD Skills Grand Prix za obe skupini potekalo hkrati in sicer 12. oktobra 2007, v Sarajevu, v Toyotinem prodajno-servisnem centru AFA Racing - Sarajevo.

Za kvalifikacijo na tekmovanje so morali vsi tekmovalci iz regije (63 prodajnih svetovalcev in 71 mehanikov) v prvem, selektivnem krogu, odgovarjati na vprašanja preko interneta. V drugi krog oziroma finale se je uvrstilo 12 najboljših mehanikov in 12 najboljših prodajnih svetovalcev. Med prodajnimi svetovalci so se v finale uvrstili štirje iz Hrvaške, trije iz Srbije, dva iz Bosne in trije iz Slovenije. Med mehaniki je bilo med finalisti pet Hrvatov, trije Srbi, eden iz Bosne ter trije Slovenci.

Zmagovalci med mehaniki
Roman Grilj, AC Lovše Domžale ? Slovenija,

Ivan Lovri?, Auto Ba?i?, Zagreb ? Hrvaška,
Tomislav Milojkovi?, MAG Auto ? Beograd ? Srbija,
Mušo Smajlovi?, Autoku?a Smajlovi?,
Tuzla - Bosna in Hercegovina.
Skupni zmagovalec med vsemi mehaniki je postal Tomislav Milojkovi? iz MAG Auta iz Beograda.

Zmagovalci med prodajnimi svetovalci
Miran Žerjav, Toyota Center Ljubljana ? Slovenija,

Siniša Kozeljac, Autonippon Rijeka ? Hrvaška,
Aleksandra Joki?, GO TA.Car, Novi Sad ? Srbija,
Mario Filipovi?, Accom-Herc, Mostar ? Bosna in Hercegovina.
Skupni zmagovalec med vsemi prodajnimi svetovalci je postal Siniša Kozeljac iz Autonippon-a iz Reke.
Oba zmagovalca se bosta 15. novembra udeležila evropskega tekmovanja European Skills Grand Prix v Bruslju, kjer bosta svoje znanje merila z zmagovalci iz vse Evrope.

Z zmago na regijskem tekmovanju v Sarajevu pa sta si oba prislužila naziv Toyota Adria -Tehnician of the year 2008 (Tomislav Milojkovi?) in Toyota Adria - Sales consultant of the year 2008 (Siniša Kozeljac). Maja 2008 bosta za nagrado odpotovala na Japonsko.
Tekmovanje Toyota Adria Skills Grand Prix 2008 bo prihodnje leto potekalo v Sloveniji.

www.toyota.si

Galerija: