Novice

Slovensko podjetje opremilo hrvaško in kosovsko policijo

Slovensko podjetje opremilo hrvaško in kosovsko policijo

 

Podjetje 3 DIM  d.o.o. nadaljuje svoj pohod na tuje trge. Poleg slovenske, bosanske in srbske policije so sedaj opremili tudi hrvaško in kosovsko policijo oz. UNMIK. Tako jim je uspelo preko mednarodnih razpisov pridobiti posle za opremo hrvaške in kosovske policije. Hrvaški policiji so dobavili kar 121 novih policijskih vozil in 10 policijskih motorjev.

 

Opremili so: 68 vozil Škoda Octavia, 30 vozil Land Rover Defender in 23 vozil Volkswagen Transporter ter 10 motorjev Yamaha XT660R. Vozila so opremljena z mobilno sireno MOS?5G in rotacijskimi svetilkami ROS?1. Vsa oprema v vozilu je plod slovenskega znanja in večletnih izkušenj delovanja. Vozila so namenjena varovanju schengenske meje. Kosovsko policijo so opremili 100 vozil Volkswagen Golf 5 in sicer, z mobilno sireno MOS-5G in svetlobnim blokom SBR-B. S tem so postali še bolj prepoznavni na področju JV Evrope in še enkrat dobili potrditev o kakovosti naših izdelkov in našega dela.

 

Podjetje 3 DIM d.o.o., ki je bilo ustanovljeno 1989 je največji proizvajalec opreme specialnih vozil na slovenskem trgu in trgih jugovzhodne Evrope. Proizvodnja zajema široko paleto svetlobne in zvočne signalizacije in dodatne opreme, ki sodi k opremi specialnih vozil. Njihovi  izdelki se prodajajo v Sloveniji in tudi na Hrvaškem, v Srbiji, Črni Gori, Bosni in Hercegovini, na Madžarskem, v Romuniji, Bolgariji, Albaniji, Libiji ter Alžiriji. Kvaliteto ga dela potrjuje dolgoletna prisotnost na trgu in dejstvo, da v Sloveniji skorajda ni gasilskega društva, reševalne ali policijske postaje, ki ne bi imelo vozila opremljenega z našimi proizvodi.

 

 

3 DIM d.o.o.

 


Galerija: