Novice

Toyota na virtualnih oglasnih panojih

Toyota Adria je pred kratkim v virtualnem svetu Second Life zakupila 20 oglasnih mest na virtualnih jumbo oglasnih mestih, ki so prisotni v regiji Slovenia in ostalih dobro obiskanih lokacijah po najbolj znanem virtualnem svetu Second Life.

Sistem virtualnih jumbo oglasnih mestih je v sodelovanju s spletnim medijskim zakupnikom Iprom d.o.o. ( www.iprom.si ) razvilo slovensko podjetje FM Virtual, d.o.o. ( www.fmvirtual.si ), Toyota pa v navideznem svetu oglašuje svojo akcijo financiranja vozil.

Očitno so podjetja v Sloveniji začela pospešeno odkrivati prednosti, ki jih nudi prisotnost v virtualnem svetu Second Life, med njimi pa se je Toyota odločila za malce drugačen model vstopa in kot prvi slovenski oglaševalec na virtualnem oglasnem sistemu lansirala svojo kampanjo. Virtualni obiskovalci, ki kliknejo na katerega izmed Toyotinih oglasov, po kliku dobijo tekstovno sporočilo, ki vsebuje povezavo na spletno stran, ki jo podjetje z enakimi oglasi oglašuje tudi v resničnem svetu.

Delovanje virtualnih jumbo panojev lahko na lasten klik preverite tako, da se brezplačno registrirate na www.secondlife.com, pomoč v slovenskem jeziku pa je na voljo na portalu www.ortoego.com


Galerija: