Novice

Garancija 3 let za Renaultove avtomobile višjega razreda

 

S trdnim prepričanjem o uspešni uveljavitvi Plana Odličnosti Renault in na podlagi zelo dobrih rezultatov na področju kakovosti pri vseh novejših modelih so se pri Renaultu odločili podaljšati garancijo za vse svoje avtomobile višjega razreda;

- 3 leta oziroma do 150.000 km v vseh državah Evropske Unije, v Hrvaški, Islandiji, Norveški in Švici.

- 3 leta oziroma do 100.000 km v vseh ostalih državah.

Ta garancija bo spodbudila zaupanje kupcev in ponazorila prepričanje Renaulta v uspešnost načrta ?kakovost TOP 3? za Novo Laguno, saj zdaj obsega še modela Vel Satis in Espace, ki ju izdelujejo v isti tovarni kot Novo Laguno - Sandouville v Normandiji, Francija.

 

Kakovost izdelkov in storitev je zaveza

Prva zaveza v okviru načrta Renault Zaveza 2009 je uvrstitev Nove Lagune med najboljše tri modele v segmentu tako po kakovosti izdelka kot tudi storitev. Za dosego tega cilja se je aktiviralo celo podjetje. Enako za kot Novo Laguno tudi za modela Vel Satis in Espace v proizvodnji veljajo zelo visoka merila kakovosti, kakršnih Renault ni uporablja še nikdar doslej. Renaultovi modeli višjega razreda morajo podkrepiti napredek v kakovosti, ki je bil že dosežen pri vseh novejših modelih, od začetnih faz zasnove in prvih odobritev vse do končne izdelave in vzdrževanja.

 

Zelo privlačno jamstvo

Renault za vse avtomobile Espace in Vel Satis, ki so bili kupcem izročeni od 2. januarja 2008, daje garancijo za 3 leta oziroma do 150.000*prevoženih kilometrov (do izpolnitve enega od pogojev). V prvih dveh letih ni omejitve kilometrov. Poleg tega so kupci deležni tudi ponudbe mobilnosti vključno z brezplačno izposojo nadomestnega vozila v primeru večje okvare avtomobila, katere popravilo traja več kot 1 uro.

 

S kakovostjo izdelkov in storitev pri novejši modelih, ki so jo v minulih mesecih hvalili tudi specializirani mediji, Renault svoje prepričanje v uvrstitev med najboljše tri evropske izdelovalce avtomobilov poudarja s ponudbo posebno privlačnega jamstva za modela Vel Satis in Espace.


Galerija: