Predstavitve

Ford Kuga odpira nove izzive

 ?      Značilen ?kinetični dizajn? poudarja odločno osebnost in podobo,

?      impresivna vozna dinamika in visoka terenska zmogljivost,

?      model odlikujeta ?inteligentni? pogon na vse štiri kolesa ali le na prednja kolesa (AWD in FWD) sistem ter dve različni seriji ? Trend in Titanium;

?      S Fordovim uveljavljenim 2,0-litrskim Duratorq TDCi dizelskim motorjem s 136 KM,

?      emisija CO2 pri Kugi znaša 169 g/km, kar je najboljši rezultat v razredu vozil s pogonom na vsa štiri kolesa.

Novi Ford Kuga je prvi predstavnik Fordovega modela na konkurenčnem tržišču športnih terencev in obljublja mešanico odlične vozne dinamike in presenetljive terenske zmogljivosti.

 Zasnova Kuge izhaja iz vznemirljivega koncepta iosis X, ki je bil predstavljen prvič na avtomobilskem salonu v Parizu leta 2006. John Fleming, predsednik in CEO Ford Evropa, je potrdil, da bo Ford Evropa razvil serijsko vozilo, ki ga je navdahnil koncept iosis X in bo razvit v naslednjih dveh letih.

 Na avtomobilskem salonu v Frankfurtu 2007 je Ford dokazal, da bo dana beseda kmalu postala resnica s pred-predstavitvijo serijskega modela. Ford Kuga je bil ustvarjen in namenjen, da se pridruži portfelju modelov Ford Evropa v prvi polovici leta 2008.

 ?Z novim modelom Ford Kuga izpolnjujemo obljubo, ki smo jo dali v Parizu leta 2006, in vam ponujamo visoko zmogljivo, izrazno in karizmatično vozilo, ki bo še razširilo Fordovo paleto modelov,? je dejal John Fleming. ?Trdno sem prepričan, da bo Kuga prava rešitev za veliko zvestih Fordovih kupcev, ki iščejo nekaj drugačnega, a bo obenem lahko tudi ponovil uspeh modela S-MAX in pridobil nove privržence modelov Ford. Poseben kinetični dizajn zunanjosti, Fordova priznana in preizkušena vozna dinamika ter vrhunska kvaliteta izdelka so le nekatere odlike, ki jih bo Kuga prinesel na ta hitro rastoči segment trga.?


Galerija: