Avtoakustika

Avtoakustika Evertone


Evertone, je obogatil svojo ponudbo iz programa avtoakustike in na trg poslal novo paleto izdelkov. Serija zajema avtoradie, avtozvočnike, globokotonce, močnostne ojačevalnike, navigacijske sisteme in samostoječe ter stropne zaslone. Vsi našteti izdelki so opremljeni z najnaprednejšo tehnologijo in s svojo funkcionalnostjo, naprednim dizajnom in pestro izbiro omogočajo uporabniku popolno avdio/video zadovoljstvo.

Tako je mogoče izbirati med avtoradii z DVD/DivX predvajalnikom in LCD zaslonom, USB vhodom in SD režo za pomnilniško kartico ter klasičnim CD/MP3 predvajalnikom. Na tem mestu velja omeniti model avtoradia CE-H4345, ki je opremljen z brezžično tehnologijo Bluetooth, katera omogoča vzpostavljanje in sprejemanje klicev med vožnjo.

Iz raznolike ponudbe velja izpostaviti tri izdelke, ki se jih bodo še posebej razveselili zahtevnejši uporabniki in ljubitelji zvočnih izkušenj s kristalno čistim zvokom.

500 W globokotonec CS-SW1250 poskrbi za ojačanje nizkih tonov. Tridimenzionalna struktura zagotavlja ojačitev srednjega dela, zmanjša popačenje pri visokih amplitudah ter omogoča čistejše globoke tone. Membrana je iz prepletenega Nomexa in Kevlarja kar preprečuje presežke vibracij.

Za izredno zmogljivo delovanje so pri Evertone poskrbeli z 1-kanalnim ojačevalnikom CE-AM1500 in 4-kanalnim ojačevalnikom CE-AM4210. Oba zagotavljata visoko pasovno širino v območju frekvenčnega razpona 20 Hz - 20 kHz za visokopasovne in nizkopasovne filtre ter omogočata poslušanje bolj čistega in ojačanega zvoka. Opremljena sta s filtrom za izločanje šumov in obdana z zaščitnim kovinskim pokrovom, kar omogoča namestitev ojačevalnikov eden na drugega. Kateregakoli od ojačevalnikov je mogoče povezati na različne načine (stereo, mostično ali tri-mode). Na ta način lahko izberete povezavo, ki vam najbolj ustreza.


Galerija: