Novice

Prvi specializirani servis dostavnih vozil Mercedes Benz v Sloveniji

 

 

Podjetje Prigo z Brezovice pri Ljubljani je odprlo prvi specializirani servis za dostavna vozila Mercedes Benz v Sloveniji. Lastniki vozil Vito, Sprinter ter Viano imajo sedaj na enem mestu na voljo vse specializirane strokovnjake, ki bodo poskrbeli za vrhunsko kondicijo njihovih gospodarskih vozil. Delovanje servisa in trgovine z originalnimi rezervnimi deli je v celoti podrejeno zahtevam standardov DCAG, ki jih v svoji pooblaščeni servisni mreži zahteva Mercedes Benz.

 

Prodaja lahkih gospodarskih in dostavnih vozil beleži visoko rast, žal pa tej rasti ne sledijo servisne storitve, saj so dostavniki običajno vzdrževani v delavnicah, ki so prvenstveno namenjene bodisi tovornim bodisi osebnim vozilom. Vozniki dostavnih vozil Mercedes Benz pa imajo sedaj na voljo specializiran servis, posvečen zgolj vozilom Vito, Sprinter ter Viano, ki ga je odprlo podjetje Prigo z Brezovice pri Ljubljani.

 

Pri Prigu so prisluhnili željam voznikov dostavnih vozil ter jim namenili 200 kvadratnih metrov najsodobnejšega servisnega prostora, v katerem z ekipo petih visoko izobraženih zaposlenih ter specialnimi orodji opravljajo vse servisne storitve iz programa dostavnih vozil Mercedes Benz. V Prigo servisu, kjer so dostavna vozila na prvem mestu, slovijo po izjemni prilagodljivosti, saj se čas servisa prilagodi strankam, le-te pa v času servisa prejmejo ekvivalentno nadomestno vozilo. Večina popravil, tudi težjih, je opravljena še isti delovni dan, na širšem ljubljanskem območju pa dostavna vozila tudi prevzamejo v servis in jih popravljena vrnejo lastnikom skupaj z enoletno garancijo na opravljeno delo.

 

V okviru servisa Mercedes Benz pri Prigu nudijo naslednje storitve:

- diagnosticiranje napak na vozilih Mercedes Benz,

- redno servisiranje lahkih gospodarskih ter dostavnih vozil Mercedes Benz ter odprava ugotovljenih napak,

- popravilo poškodovanega dostavnega vozila,

- popravilo vozila Vito, Viano, Sprinter na cesti (servis 24 ur),

- čiščenje in pranje vozila,

- servis tahografa: kontrola analognih in digitalnih tahografov, servis vseh tahografov proizvajalca SIEMENS VDO - KIENZLE, kontrola omejevalcev hitrosti - ADR, agregatne zamenjave tahografov,

- dobava in montaža pnevmatik,

- dobava originalnih nadomestnih delov,

 -dobava opreme za vozilo in voznika,

- kompletna ureditev garancijskega ali kulančnega postopka za vozila Mercedes Benz,

- opravljanje tehničnih pregledov in registracije vozil; brezplačni preventivni tehnični pregled,

- posebne ugodnosti za pogodbene partnerje.

 

Prigo servis tovornih vozil Mercedes Benz je odprt vsak dan od ponedeljka do petka med 6. in 21. uro ter ob sobotah med 7. in 14. uro. Prigo servis dostavnih vozil Mercedes Benz pa je odprt vsak dan od ponedeljka do petka med 7. in 17. uro ter ob sobotah med 7. in 14. uro. V primeru kritičnih okvar so serviserji na voljo tudi izven delovnega časa. S 24-urnim servisom pri Prigu strankam omogočajo hitro popravilo okvare v katerem koli času, dežurna služba namreč skrbi za zadovoljstvo strank izven običajnega delovnega časa ? na pomoč priskočijo tudi ob nedeljah in praznikih.

 

www.prigo.si

www.prigo.mercedes-benz.si

 

 

O Prigu

Prigo, d.o.o., Brezovica je družinsko podjetje, katerega prvi začetki segajo v zgodnja 70. leta, ko je Izidor Pristavec kot obrtnik začel s transportno dejavnostjo. Svoje prvo transportno vozilo si je napravil sam tako, da je predelal avtobus v tovornjak.

Leta 1989 je skupaj s soprogo registriral podjetje pod imenom Prigo d.o.o., katerega je dobil iz začetnic priimka (Pristavec) in imena (Igor). Podjetje je bilo sprva locirano v Podpeči, kjer je bil tudi sedež podjetja. Po treh letih se je transportna dejavnost razširila, s tem pa je nastala potreba po ugodnejši lokaciji. Leta 1994 se je podjetje preselilo na trenutno lokacijo na Brezovico pri Ljubljani.

 


Galerija: