Novice

Miss Universe 2008 s fiesto

 Za leto 2008 je izbrana nova miss Universe Slovenije. Ta laskavi naslov je osvojila simpatična Anamarija Avbelj iz Lukovice pri Domžalah. Prešerno nasmejani, nežni 20-letni Anamariji Avbelj se je z osvojitvijo naslova miss Universe preteklo soboto izpolnila ena največjih želja. Ker je pred kratkim praznovala rojstni dan, je osvojeni naslov hkrati tudi najlepše darilo. Družabni miss Universe, ki študira na Mednarodni fakulteti za družbene in poslovne vede v Celju, glasba in ples pomenita zelo veliko. Končala je nižjo glasbeno šolo in še vedno igra prečno flavto, ki ji je zelo pri srcu. 

 

Osvojenega naslova in glavne nagrade generalnega sponzorja prireditve, ki jo Summit motors Ljubljana podeljuje že drugo leto zapored, je bila več kot vesela.  Na tiskovni konferenci je g. Masahiro Tajima, izvršni direktor Summit motors Ljubljana, predal ključe atraktivne Ford Fieste v trajno last postavni Anamariji Avbelj, miss Universe Slovenije 2008.

 

Anamarijo te dni čakajo še zadnje priprave pred odhodom v Vietnam, kjer se bo udeležila finalnega izbora in se potegovala za kar najvišjo uvrstitev.


Galerija: