Novice

Prvi povsem avtomatiziran bencinski servis v Ljubljani

 

 

V ljubljanskem BTC-ju, nasproti City parka in Koloseja, je podjetje EN PLUS d.o.o. odprlo prvi povsem avtomatiziran bencinski servis 24/7 v Ljubljani. Najbolj opazna posebnost je, da bencinski servis 24/7 deluje povsem avtomatsko in brez osebja, hkrati pa zagotavlja celovito ponudbo. ?Naši bencinski servisi 24/7 nudijo najcenejše gorivo, visoka tehnologija, ki je rezultat slovenskega znanja, pa omogoča hiter in preprost način uporabe bencinskih servisov?, je povedal Urban Čop, direktor podjetja EN PLUS.

 

Bencinski servisi 24/7 so bili zasnovani glede na potrebe in želje uporabnikov po stalni dostopnosti do goriva, torej dobrine, ki je danes povsem nepogrešljiva. Da bi se uporabnikom kar najbolj približali, se je porodila ideja o postavitvi avtomatiziranih bencinskih servisov, ki zaradi nižjih stroškov delovanja lahko ponudijo cenejše gorivo, hkrati pa so odprti 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

 

Bencinski servisi 24/7 tako nudijo najcenejše gorivo v Sloveniji (na dan 7. julij 2008 je cena Eurosuper 95 1,204 ? in Eurodiesela 1,282 ?). Za preprost in hiter način točenja in plačevanja na bencinskih servisih 24/7 skrbi visoka tehnologija, vodena na daljavo, ki uporabnika vodi skozi celoten proces točenja in plačevanja. Uporaba servisa in način plačevanja sta zelo preprosta. Pred točenjem uporabnik na ekranu izbere želeni znesek, za katerega želi napolniti rezervoar z gorivom. Po avtomatični avtorizaciji kupec natoči gorivo, na koncu pa se obračuna znesek, za katerega je dejansko točil in ne predhodno izbrani znesek. Po plačilu avtomat natisne račun, s klikom na opcijo "Izpis računa na podjetje", pa avtomat natisne račun z DDV-jem. Strankam prek brezplačne telefonske številke in klicnega centra, bencinski servisi 24/7 nudijo popolno podporo in pomoč pri uporabi storitev. Uporabniki imajo na voljo različne načine plačevanja (gotovinsko, plačilne kartice in prek mobilnih telefonov), samopostrežni avtomati nudijo artikle široke potrošnje, za varnost bencinskega servisa pa skrbi 24-urni video nadzor.

 

Mreža bencinskih servisov 24/7 se hitro širi. Trenutno je v obratovanju deset bencinskih servisov, in sicer v Tržiču, Kopru, Mozirju, Benediktu, Gradu, Črnomlju, Gornji Radgoni, Selnici ob Dravi, Lendavi in Ljubljani. V gradnji in projektiranju je še dodatnih deset bencinskih servisov 24/7, ki naj bi bili v obratovanju do konca leta 2008. Po številu bencinskih servisov bo tako EN PLUS  tretja naftna družba v Sloveniji, v prihodnje pa se načrtuje tudi širitev izven Slovenije.


Galerija: