Avtoakustika

E>GO ? multimedijska naprava, ki se ?zlije? z notranjostjo vozila

 

-          Sodobna multimedijska naprava E>GO, ki se povsem ujema z izgledom armaturne plošče

-          Zaenkrat za vozila golf V in modele, ki so nastali na njegovi osnovi. V kratkem prihajajo tudi različice za vozila drugih znamk

-          Od navigacije, možnosti priklopa naprava kot so iPOD ali USB, do vzvratne parkirne kamere

-          6,5'' LCD zaslon na dotik 

-          Cena kompleta: MC2000/NA2000 je 1.068,00?

 

Sodobne navigacije ali multimedijske naprave za vozila zmorejo veliko, a še vedno jih pesti ena pomanjkljivost. Delujejo kot nekakšne tujek v notranjosti vozila, pa ne le po oblikovni, pač pa tudi po uporabni strani. Kako torej odpraviti to slabost, nezanesljivo pritrditev na sprednjo šipo ali celo vrtanje lukenj v armaturno ploščo? Da o osvetlitvi zaslona, še posebej v nočnem načinu (night mode), niti ne govorimo?

ZENEC-ov odgovor na to vprašanje se imenuje E>GO.

?Exchange and Go? torej E>GO, je nova generacija navigacije in moniceiverjev za vozila, ki je s svojim izgledom prilagojen na originalen izgled različnih tipov vozil. Začetnik nove vrste modelov je Moniceiver ZE-MC2000, ki popolnoma ustreza notranjosti platforme Volkswagnovega golfa pete generacije: od barve armaturne plošče, do rdeče/modre dnevne in nočne osvetlitve do elegantne podobe osrednje plošče!

100-odstotno ujemanje

ZENEC Moniceiver s odlično ujema z golfom V. Celo tako popolno, kot da gre pravzaprav za originalno napravo. ZE-MC2000 pa ustreza tudidrugim modelom vozil, ki so zasnovani na platformi golfa V. Poleg tega lahko voznik še vedno s pomočjo gumbov na volanskem obroču upravlja z vsemi elementi sistema E>GO, saj je tudi po tej plati Zenecov multimedijski sistem povsem kompatibilen s tovarniško vgrajenimi sistemi. Montaža je izredno hitra in enostavna, vse skupaj se lahko opravi v vsega nekaj minutah.

 

KOMPATIBILNA VOZILA

MODEL

MODELNO LETO

VW golf V in plus

od 09/2003

VW jetta

od 08/2005

VW eos

od 05/2006

VW passat

od 03/2005

VW passat variant

od 08/2005

VWcaddy

od 07/2004

VW tiguan

od 2007

VW touran

od 03/2003

VW scirocco

od 2008

Seat altea *

od 05/2004

Seat altea XL*

od 04/2007

Seat leon *

od 09/2005

Seat toledo *

od 12/2004

* Potreben je dodaten okvir

 

 

Media-Link-Box

K ZE-MC2000 spadajo še zunanji Media-Link-Box. S pomočjo te naprave lahko hitro priključite dodatne komponente, ali, če je potrebno, tudi enostavno odstranite. Ker je priključni kabel za Moniceiver dolg 1,4 metra, se lahko ta naprava vgradi tudi v predal armature.

 

GPS-Navigacija

Z ločeno dosegljivo GPS-navigacijo ZE-NA2000 (pokritost z zemljevidi za 43 evropskih držav) se lahko E>GO brez težav razvije v navigacijski sistem. Upravljanje naprave preko monitorja na dotik. Zahvaljujoč 400 MHz procesorjem (64 MB SD RAM) in prilagojeno programsko opremo iGo8 je navigacija, izrisovanje map ter preračunavanje poti izredno hitro. Navigacijski meni je na voljo v 29 jezikih, glasovno usmerjanje pa v 24-ih, uporabnik pa lahko cilj izbere preko naslova, poštne številke, ?points of interest? ali zemljepisno dolžino in širino.

Zunanja navigacijska naprava se, tako kot druge dodatne komponente kot na primer kamera za vzvratno vožnjo ali DVBT-Tuner, direktno priključi na ZE-MC2000 in se upravlja preko zaslona na dotik.

Splošne značilnosti ZE-MC2000

? mediji in formati: CD, CD-R/RW, MP3, WMA, DVD, DVD?R/RW, DVD-MP3, MPEG4, OGG, DiVX, VCD, SVCD, JPEG, Picture CD

? Regional Code 2

? integriran Dolby Digital Decoder

? elektronski (ESP) in vgrajen Anti-Shock System

? Last-Playback-Memory funkcija

? 6.5?/16:9 LCD zaslon, občutljiv na dotik

? integriran Bluetooth Modul za prostoročno govorjenje

in A2DP Streaming

? integriran iPod priključek

? integriran vhod za spominsko kartico SD

? USB-Port

? Dual-Zone-Funkcija

? zaščita proti kraji

? izhodna moč 4 x 50 W

? radio UKW/MW: RDS, 30 spominskih mest za radijske postaje, BSM, tel. mute

? 2 x Video Out, 2 x Video In, 1 x Video vhod za vzvratno kamero s samodejno vključitvijo, 5.1 priključki za ozvočenje, 2-CH priključki za zadnjo cono, Aux In (stereo)

? IR-brezžična daljinska povezava

 

 Naravnost enostavna uporaba in montaža

ZE-MC2000 tudi zaradi montažnih lastnosti ustreza ciljnemu avtomobilu. E>GO je namreč do potankosti prilagojen tako uporabniku kot hitri menjavi sistema v vozilu. ZE-MC2000 se lahko (vgradi) brez posegov v osnovno inštalacijo vozila in brez dodatnih adapterjev na originalen prostor vseh vozil s platformo golfova V. Enostavno se odstrani originalen radio, vstavi E>GO in se odpelje. Tudi priključitev na vgrajen krmilni daljinski upravljalnik ni za E>GO noben problem. E>GO samo povežete z obstoječim vtičem. Zahvaljujoč dobavljivemu Stalk/CAN-Bus Interfaces ostaja delovanje krmilnega daljinskega upravljalnika ohranjeno v polnem obsegu.

 


Galerija: