Predstavitve

Razstavni avtomobil Orlando naznanja Chevroletov vstop v kompaktni razred

Razstavni avtomobil Orlando, ki bo svetovno premiero doživel naslednji mesec na pariškem avtomobilskemalonu, jasno kaže na Chevroletove načrte za vstop v kompaktni razred večnamenskih vozil s športno večnamensko obliko, ki ponuja prilagodljive sedeže in izjemno prostorno notranjost.

 

 

Razstavni avtomobil Orlando, ki temelji na nedavno najavljeni, povsem novi Cruzovi kompaktni limuzini, vnaša v nov avtomobilski razred Chevroletov prepoznaven slog oblikovanja. Orlando raziskuje možnost združevanja vsestranskih značilnosti športnega večnamenskega vozila, družinskega kombiniranega vozila in karavana v enotni izvedbi.

 

Orlando ima značilno obliko, ki tradicionalna razmerja enoprostorskega vozila nadomešča z natančneje opredeljenim razlikovanjem med linijami pokrova in vetrobranskega stekla. Orlando ima mišičasto držo in videz športnega večnamenskega vozila, saj namesto ploskega bočnega dela karoserije izstopajo usločeni blatniki. Zaradi zasnove, ki temelji na uporabnem avtomobilu, vozilo omogoča tako dinamično vožnjo in  krmiljenje ter učinkovitost porabe goriva in preprosto vstopanje.

 

Notranjost petvratnega Orlanda je oblikovana tako, da s prilagodljivimi sedeži, ki so razporejeni v treh vrstah in nudijo udobno namestitev največ sedmim osebam, zadostuje potrebam družin in tistih uporabnikov, ki potrebujejo veliko prostora. Kadar koli se pojavi potreba po večji tovorni zmogljivosti, je prostorno kabino mogoče hitro preoblikovati v velik tovorni del. Velika medosna razdalja, ki meri 2760 mm, in širok sprednji in zadnji kolotek zagotavljata Orlandu izjemno notranjo prostornost.

 

Chevroletov 2,0-litrski turbodizelski motor nove generacije, ki razvije moč 150 KM in navor 320 Nm, je jedro izrazito močnega pogonskega sklopa z učinkovito porabo goriva.

 

Po nedavnem naznanilu povsem nove Cruzove limuzine razstavni avtomobil Orlando nakazuje korak naprej v Chevroletovem proizvodnem portfelju in načrt, da strankam po svetu ponudi impresivno vrednost v smislu kakovosti, učinkovite porabe goriva in vsebine.


Galerija: