Novice

BMW xDrive Tour 2008 novembra po Sloveniji.

 

Doživetje najbolj inteligentnega štirikolesnega pogona na svetu.

BMW Group Slovenija tudi letos organizira dogodek BMW xDrive Tour, kjer imajo udeleženci meseca novembra pri pooblaščenih trgovcih vozil BMW po Sloveniji možnost ekskluzivnega testiranja najbolj inteligentnega sistema štirikolesnega pogona, BMW xDrive in ostalih inovacij BMW. Na dogodek se prijavite na www.bmw.si

 

Udeleženci bodo lahko na dogodkih sami preizkusili modele BMW xDrive, BMW serije 3, BMW serije 5, BMW X3, BMW X5 in prvi Sports Activity Coupe na svetu, BMW X6. Na dogodku udeleženci vozila preizkušajo na posebnem poligonu in na off-road izletu. Udeleženci bodo imeli možnost, da se zapeljejo po enem izmed testnih poligonov, ki bo simuliral različne vozne razmere.

 

Datumi novembrskih dogodkov BMW xDrive Tour 2008 po Sloveniji:

5. in 6.             Maribor

8. in 9.             Celje

14. in 15.          Kranj

18. in 19.          Ljubljana

21. in 22.          Novo Mesto

25. in 26.          Nova Gorica

28. in 29.          Koper

 

Na dogodku bodo udeleženci preizkusili edini sistemom 4x4, ki lahko dobesedno občuti podlago cestišča. Sistem neprestano nadzoruje specifične vozne razmere in se nemudoma odzove na spreminjajočo podlago cestišča. V delčku sekunde se pogonska moč prerazporedi na premo, kjer je ta najbolj potrebna. Na ta način zagotovi sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive na vsakem cestišču, vsaki površini in v vseh voznih razmerah edinstveno vlečno silo, optimalno lego vozila, brezhibno varnost in vrhunsko zmogljivost. 

 

Za doživetje dogodka BMW XDrive Tour 2008 se interesenti lahko prijavijo pri najbližjem lokalnem pooblaščenem trgovcu BMW vozil. Vsem, ki se želijo pridružiti temu neponovljivemu dogodku priporočamo, da se prijavijo v najkrajšem možnem času, saj je število udeležencev omejeno.

Več informacij o dogodkih BMW xDrive in prijave na www.bmw.si

 


Galerija: