Novice

Megane Coupe in ?NEED FOR SPEED?

 

 

Renault in založnik računalniških iger Electronic Arts že skoraj celo leto sodelujeta pri projektu, s katerim bosta svoji področji združila v okviru skupne strasti do avtomobilov.

Ljubitelji računalniških iger bodo tako že od 21. novembra letos - še pred začetkom prodaje - ?vozili? Novi Mégane Coupé v novi različici proslavljene igre ?Need For Speed? z nazivom ?Undercover?.

 

Novi Mégane Coupé je razvijalce računalniške igre ?Need For Speed? prepričal s svojo športno in imenitno obliko, zato so se odločili, da ga dodajo v prestižen katalog izjemnih avtomobilov, ki so na izbiro v tej igri.

 

Razvijalci igre so na podlagi podatkov, ki jih je priskrbel Renault, skoraj polno leto delali na kar najbolj resničnem prikazu izjemnih voznih lastnosti in zmogljivosti Novega Mégana Coupé. Končni izdelek z odlično grafiko, občutkom moči in lege na cesti deluje neverjetno resnično. Z uporabo novega grafičnega podprograma z nazivom ?Heroic driving engine? igra ponuja vozniške občutke, ki vzamejo sapo. Nad ponujenim bodo navdušeni tako zvesti ljubitelji igre kot tudi privrženci Mégana Coupé.

 

Igra ?Need For Speed? je nastala pred 14 leti, vsako leto pa s posodobitvami skrbijo za vedno boljše občutenje avtomobilov in cestnega dirkanja z njimi. Po mnenju igralcev je  ?Need For Speed? še vedno nesporno merilo za tovrstne igre, ki ponuja nabor prestižnih avtomobilov ter grafično in tehnično kakovost brez primere. ?Need For Speed? razvija in trži podjetje Electronic Arts, ki je na tem področju vodilno v svetu, njihove inovativne igre pa vedno znova zagotavljajo najbolj poglobljena doživetja.


Galerija: