Novice

Nov Toyotin prodajno servisni center - Štajerski avto dom

Toyota Adria je s podjetjem Štajerski avto dom sklenila poslovni dogovor, na podlagi katerega bo 1. oktobra 2008 podjetje postalo pooblaščeni serviser in prodajalec vozil Toyota. Podjetje s sedežem v Mariboru, bo s prodajo in servisnimi storitvami skrbel za kupce in lastnike Toyotinih vozil na področjih Maribora, Lenarta, Pesnice, Ruš in Slovenske Bistrice.

Po uspešni izpolnitvi Toyotinih standardov za hitro in kakovostno opravljanje servisnih storitev, je začel servisni del novega partnerja poslovati 1. julija 2008. Prodajni center, ki prav tako ustreza vizualnim kot storitvenim zahtevam, pa svoja vrata odpira 1. oktobra 2008.

Boštjan Trilar, direktor Toyote Slovenija je ob tem povedal: ? Štajerski avto dom bo, tako kot vsi Toyotini pooblaščeni trgovci, svojim strankam zagotavljal celovito storitev in verjamem, da bo kot novi partner uresničeval Toyotin prvi cilj, ki je popolno zadovoljstvo strank. Kot generalni zastopnik in uvoznik vozil Toyota, Štajerskemu avto domu nudimo vso podporo in verjamemo, da bodo kupci iz Maribora in bližnje okolice kmalu prepoznali prednosti novega salona v domačem kraju.?

Skupni cilj obeh podjetij je, da Štajerski avto dom do 1. marca 2009 v Mariboru zgradi povsem nov Toyotin prodajno servisni center, narejen po najnovejših okoljskih standardih, ki jih korporacija Toyota letos pilotno uvaja po vsej Evropi. Nov Toyotin center bo z okolju prijaznimi ukrepi in poslovanjem prihranil na energiji, vodi in količini emisij CO2, kar bo nekaj posebnega v slovenskem okolju.

Pogodba med Toyoto Adria in mariborskim pooblaščenim trgovcem Arden velja do vključno 30. septembra 2008. Toyota Adria d.o.o. pogodbe s podjetjem Arden ne bo obnovila, s čimer se z iztekom pogodbe zaključuje tudi poslovno sodelovanje z navedenim podjetjem.

Toyota Adria z mrežo osmih, visoko kvalificiranih partnerjev po vsej Sloveniji, ki zagotavljajo odlične prodajne in servisne storitve, sledi svoji viziji: biti najbolj ugledno avtomobilsko podjetje na trgu. Naši cilji ostajajo popolno zadovoljstvo strank, stabilnost prodajne mreže in aktivno udejstvovanje na področju družbene odgovornosti, kar potrjujemo tudi s postopno vpeljavo okoljskih standardov ISO 14001, ki jih je prav te dni pridobila celotna Toyotina trgovska mreža v Sloveniji.