Novice

38 Mitsubishijev se spušča na Evropo

 

Veliki finale vseevropske nagradne igre za osvojitev avtomobila

 

29. novembra 2008 in 28. februarja 2009 bo Mitsubishi Motors dostavil 38 novih Lancerjev Sportback in novih Coltov v 19 držav Evrope ? in to na veličasten način - na primer s helikopterjem na lokacije, ki so jih sodelujoči sami označili na interaktivnem zemljevidu.

 

Mitsubishi Motors praznuje vseevropsko predstavitev novega Lancerja Sportback in Colta na neobičajen in veličasten način, z internetno kampanjo ?Na moj znak?. Namesto da bi čakali, da si ljudje pridejo ogledat nova modela, se bodo tokrat avtomobili prišli pokazat kar sami.

 

Vprašanje je: Kje želiš svojega Mitsubishija?

Državljani Evrope lahko osvojijo povsem nova avtomobila Mitsubishi Lancer Sportback ali Colt tako, da izberejo lokacijo in nanjo postavijo Mitsubishijev logotip. Na označeno točko jim bo Mitsubishi Motors dostavil enega od avtomobilov. Udeleženci se lahko odločijo, ali bodo postavili znak na spletni strani www.namojznak.si ali pa bodo naredili pravi znak na lokaciji izbrani na interaktivnem zemljevidu. Galerijo teh, pravih znakov si lahko ogledate na spletni strani www.namojznak.si , kjer lahko od 29. novembra dalje spremljate tudi podelitve avtomobilov.

 

Kampanja Na moj znak obenem izkazuje čast tipično japonskemu pojavu, zloglasnemu TV tekmovanju. Gostitelj "Crazy" Koichi Koga, sprejema obiskovalce kot zvezde oddaje, v kateri sedijo na voznikovem sedežu v dveh neusmiljenih igrah: Lancer Loop in Colt Curling. Igri lahko igrate na naslovu www.namojznak.si.

 


Galerija: