Avtoakustika

Easy Touch in večpredstavnost v avtomobilih

 

 

Podjetje Easy Touch ima v svojem asortimanu izdelkov tudi avtomobilski program. Le-tega so pred kratkim dopolnili z zanimivo novostjo, in sicer DVD-avtoradiem, ki zna video vsebine brezžično prenašati na oddaljeni zaslon LCD. 

 

Kombinacija DVD-avtoradia Easy Touch EC-57626 Galaxy in prenosnega 7-palčnega LCD-zaslona, ki s prvim komunicira brezžično, je na marsikaterem spisku želja staršev z majhnimi otroci, saj je le-te med vožnjo težko zamotiti. Easy Touch tako zapolnjuje še eno tržno nišo, ki je bila do sedaj neodkrita, čeprav so vse tehnologije že obstajale kot ločeni izdelki.

 

Čeprav je veliko avtomobilov že serijsko opremljenih z avtoradiji in predvajalniki CD-ploščkov, pa proizvajalci vedno znova zamujajo z implementacijo najsodobnejših tehnologij. Prav zato uporabniki posegajo po rešitvah drugih proizvajalcev, kakršen je denimo Easy Touch, ki ponuja več multimedijskih rešitev, denimo avtoradije, ki berejo DVD-ploščke in video zapise v kompresiranem formatu MPEG4, prav tako pa so kos glasbi v najrazličnejših oblikah (klasični CD-ploščki, MP3, WMA in druge datoteke). Takšen avtoradio je tudi model Easy Touch EC-57626 Galaxy, ki nudi izhodno glasbeno moč 4x40W, zna predvajati fotografije in ima vgrajen sistem odprave tresljajev. Največja odlika omenjenega avtoradia pa je zmožnost brezžične komunikacije z LCD-zaslonom Easy Touch EC-1700 Visio. 7-palčni zaslon je lahko od avtoradia oddaljen do 5 metrov pa bo še vedno mogoč brezžičen sprejem in predvajanje video signala. Komplet avtoradia in LCD-zaslona lahko voznik ali potniki v avtomobilu upravljajo preko priloženega daljinskega upravljalnika.

 

Za opisani novosti v programu Easy Touch domači trgovci želijo 119 evrov (enaka cena za avtoradio in zaslon).

 

www.easytouch.pl


Galerija: