Novice

Najem vozil s pomočjo Apple iPhone

Družba Sixt AG, vodilna mednarodna veriga za izposojo vozil, je v sodelovanju s podjetjem Apple pripravila mobilno aplikacijo, ki omogoča enostavno rezervacijo in najem vozil preko pametnega mobilnega telefona Apple iPhone.

 

Najem vozil družbe Sixt je od decembra mogoč tudi prek pametnega mobilnika Apple iPhone, saj sta Sixt in Apple za omenjeno napravo razvila posebno aplikacijo, ki uporabniku z nekaj pritiski omogoča rezervacijo in najem vozila po najugodnejših cenah. Aplikacija je na voljo za brezplačen prenos s spletišč iTunes ( itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=295079411&mt=8  ) ali Sixt ( www.sixt.com/iphone ) in omogoča rezervacijo vozil v mreži Sixt po vsem svetu. Prejeta in obdelana rezervacija se prenese na mobilni telefon uporabnika kot potrdilo, s katerim lahko prevzame vozilo. Preko mobilnika iPhone je mogoče tudi spreminjanje ali preklic rezervacij. Dodatna aplikacija uporabniku postreže s podatki o najbližjih poslovalnicah družbe Sixt in njihovo ponudbo vozil, prav tako pa jih lahko obvešča o aktualnih akcijah, imetniki kartice Sixt Express pa so deležni še dodatnih ugodnosti. Prvi odzivi uporabnikov kažejo, da so novost sprejeli odprtih rok, saj mobilna rešitev še nadgrajuje prav tako dobro sprejeto najemanje vozil prek spletnih portalov.

 

"Sixt vedno znova išče nove ideje in rešitve, kako storitev najema vozil še približati uporabnikom in jo poenostaviti. Sodelovanje z Applom je zato logična poteza, svoje udejstvovanje na mobilnem in internetnem področju pa bomo v prihodnje še nadgradili. Podjetje Sixt je sinonim za mobilnost, kadar koli in kjer koli," je povedal vodja oddelka za internetne rešitve pri družbi Sixt AG Konstantin Sixt.

 

www.sixt-slovenia.si

www.sixt.com/iphone


Galerija: