Novice

Aleš Bratož imenovan za generalnega direktorja Skupine Renault v Sloveniji

 

 

 

S 1. januarjem 2009 je bil Aleš Bratož, predsednik uprave Revoza, imenovan za generalnega direktorja Skupine Renault v Sloveniji*. Na tem mestu je nasledil Erica Bernarda, ki ostaja direktor komercialne podružnice Renault Nissan Slovenija in komercialni direktor teritorija Adriatik.

   

Alešu Bratožu je na tej funkciji nadrejen Patrick Pelata, generalni direktor, namestnik predsednika in voditelj (leader) za regijo Evropa.

 

Aleš Bratož prav tako ohranja funkciji predsednika uprave Revoza in direktorja tovarne Revoz Novo mesto znotraj Renaultove Direkcije za proizvodnjo in logistiko.

 

Eric Bernard, komercialni direktor teritorija Adriatik, je odgovoren za vse komercialne aktivnosti Renaulta, Dacie in Nissana v osmih državah (Slovenija, Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina, Črna gora, Kosovo, Makedonija, Albanija).

 

*Znotraj Renaultove regionalne organizacije je generalna direkcija v posamezni državi odgovorna za koordinacijo lokalnih dejavnosti (v Sloveniji sta to industrijska dejavnost, ki jo izvaja Revoz d.d., in komercialna dejavnost, ki jo izvaja Renault Nissan Slovenija), generalni direktor v državi pa zagotavlja, da se strategija Skupine Renault izvaja v vseh dejavnostih, in je prav tako uradni predstavnik Skupine za lokalne oblasti.