Novice

Citroen Slovenija se na iskalnikih pozicionira najbolje

 

 

Obisk Citroenovega spletnega mesta se je iz iskalnikov glede na naravne pozicije v enem mesecu povečal za 183 odstotkov.

 

Slovenska podružnica se izmed vseh evropskih podružnic Citroena na iskalnikih glede na naravne pozicije pozicionira najbolje. Na vse ciljane ključne besede, določene s strani francoskega Citroena, se Citroen Slovenija pojavlja na prvem mestu, izjemoma na drugem ali tretjem, nikoli pa nižje. Število obiskov spletnega mesta Citroena Slovenije se je novembra 2008 v primerjavi z mesecem prej povečalo za več kot 34 odstotkov, obisk iz iskalnikov glede na naravne pozicije, pa je v tem obdobju narasel za dobrih 183 odstotkov.

 

Optimizacija spletnih strani za doseganje čim višjih naravnih pozicij na iskalnikih, je bila na evropski ravni na letnem srečanju Atelier Internet v Parizu, namenjenem direktorjem marketinga in odgovornim za internet iz vseh evropskih Citroenovih podružnic, postavljena kot prednostna naloga za konec leta 2008. Citroen Slovenija pa je v sodelovanju z agencijo Sonce.net, specializiranim podjetjem za digitalni marketing, ta rezultat dosegel že v začetku druge polovice leta 2008.


Galerija: