Novice

BMW X6 zmagovalec v kategoriji "Crossover" po izboru bralcev specializirane rev

 

 

4 x 4 leta 2009: Najboljši rezultat za BMW Sports Activity Coupe v kategoriji "Crossover". Tretje mesto za BMW X5 v katgoriji "Luxury SUV".


Izjemna vozna dinamika in edinstven dizajn sta prispevala k temu, da je po mnenju bralcev revije "Off Road", kot izrazit favorit, BMW X6 prepričljivo zmagal v kategoriji "Crossover".


BMW X6 ponuja novo, inovativno interpretacijo kvalitetno oblikovanih zunanjih linij, tako značilnih za velik coupé BMW. Istočasno pa predstavlja vrhunsko športno in dinamično plat modela BMW X.
BMW X6 je standardno opremljen z BMW inteligentno tehnologijo sistema štirikolesnega pogona xDrive, hkrati pa se predstavlja s tehnologijo nadzora dinamične stabilnosti (Dynamic Performance Control), ki mu zagotavlja edinstveno agilnost, izjemno lego na cestišču, natančno krmiljenje odlično vlečno silo, ne glede na vozne razmere. Tako variabilna porazdelitev pogonske moči ni porazdeljena zgolj med prednjo in zadnjo premo - inteligentni sistem xDrive -, temveč je variacija navora in pogonske sile, zaradi najnovejše tehnologije DPC, prisotna tudi med levim in desnim kolesom zadaj. Na ta način se ohranja optimalna stabilizacijska funkcija tudi pri nenadni spremembi obremenitve ali morebitni možnosti prevračanja.


S pomočjo tehnologije BMW EfficientDynamics BMW X6 dosega zahteve za zmanjšano porabo goriva in izpust ogljikovih emisij v ozračje.


Galerija: