Novice

Renault ostaja v segmentu večjih vozi

Renault ostaja proizvajalec tako majhnih modelov kot tudi modelov iz segmenta večjih vozil. Espace bo dobil naslednika in sicer novo generacijo Espaca, kljub temu, da so prvi projekti začasno ustavljeni. Vel Satis kot tak ne bo nadomeščen z novim modelom, Renault pa išče alternative, nekatere od njih so bile že vidne javnosti na pariškem salonu. O novi Laguni je prezgodaj govoriti, saj je bila Laguna Coupe pravkar predstavljena na našem trgu.

 

Odnos ljudi do avtomobilov se spreminja, tako kot se spreminjajo pričakovanja kupcev, kar je še posebej izpostavljeno v prestižnejših segmentih vozil. Pomembno vlogo igrajo status, ugled, ekologija... Renault pri razvoju novih modelov te dejavnike upošteva in jih resno vključuje pri načrtovanju svoje prihodnje linije.

 

Ne smemo pozabiti, da ima Renault celotno ponudbo višjega segmenta vozil (nad 27.000 ?) z Espacom, Koleosom, Laguno saloon, Laguno Grandtour in Laguno Coupe s pripadajočo tehnologijo (V6 3.0 240 in V6 dCi 235, štirikolesni volan (4control), Bose avdio sistem ter navigacijski sistem).

 


Galerija: