Novice

Novi direktor znamke Nissan v Sloveniji

V začetku prihodnjega meseca bo Jože Ričnik na mestu direktorja znamke Nissan v podjetju Renault Nissan Slovenija zamenjal dosedanjega direktorja Aleša Suhorepca.

 

Jože Ričnik dela v podjetju Renault Nissan Slovenija od leta 1999. Svoje delo v podjetju je začel kot področni vodja prodajne mreže znamke Renault, z nazivom Manager prodaje za znamko Renault. Od leta 2003 dalje je bil v okviru znamke Renault Brand Manager za segmente malih vozil, enoprostorcev in lahkih gospodarskih vozil, od leta 2008 dalje pa Brand Manager za segment nižjega srednjega razreda; pod njegovo taktirko je bilo leta 2008 izvedeno uspešno lansiranje novega Meganea.

Dosedanji direktor, Aleš Suhorepec, se bo popolnoma posvetil novim, odgovornim obveznostim v okviru funkcije Direktorja prodaje za znamko Renault, ki jo je v podjetju Renault Nissan Slovenija prevzel proti koncu prejšnjega leta.

 

S svojimi bogatimi izkušnjami bo Jože Ričnik nadaljeval uspešno delo Aleša Suhorepca, ki ga dokazuje iz leta v leto boljši položaj znamke Nissan na slovenskem trgu.

 

 

 


Galerija: