Novice

Generali dodatno bogati ponudbo najcenejših avtomobilskih zavarovanj

Generali z 18.2.2009 že uveljavljeno ponudbo ?najcenejših avtomobilskih zavarovanj? nadgrajuje. Vsem zavarovancem, ki bodo sklenili Generalijevo avtomobilsko kasko zavarovanje in ki v času trajanja zavarovanja ne bodo uveljavljali škodnega zahtevka, vrnil 10 odstotkov plačane letne premije kasko zavarovanja. S tem je zavarovalnica postala prva in edina v Sloveniji, ki varnim voznikom vrne del zavarovalne premije. Pri Generaliju namreč še naprej ostajajo prepričani, da si varni vozniki zaslužijo posebej ugodne zavarovalne pogoje. Akcija, ki vsebuje še nekaj privlačnih novosti, tokrat nosi tudi družbeno-odgovorno noto, saj bodo 1 evro od vsakega sklenjenega zavarovanja podarili v dobrodelne namene.

 

 Zavarovalnica Generali z najnovejšimi ugodnostmi za varne voznike ponovno dokazuje svojo inovativnost in posluh za zavarovance. V novi akciji avtomobilskih zavarovanj bodo kot prvi med slovenskimi zavarovalnicami vsem voznikom, ki kot fizične osebe sklenejo kasko zavarovanje in do njegovega enoletnega izteka ne uveljavljajo škodnega zahtevka, povrnili 10 % plačane letne premije. S temi ugodnostmi je Generali tako samo še dopolnil svojo ponudbo kakovostnih in inovativnih avtomobilskih zavarovanj. Ta so v veliki večini primerov že zdaj najugodnejša na slovenskem zavarovalniškem trgu, saj izkušenim in varnim voznikom nudijo do 65 % prihranke na premijo obveznih in kasko avtomobilskih zavarovanj.

 

Redna ponudba Generalijevih avtomobilskih zavarovanj že obsega popust na brezškodno dogajanje v višini 5 %, ki velja na zavarovanje AO in AO+. Omenjenega 5 % popusta na brezškodno dogajanje pa so po novem deležni tudi tisti vozniki, ki imajo le med 5 do 9 let vozniških izkušenj. V letošnjem letu je Generali svojo cenovno strategijo avtomobilskih zavarovanj približal tudi varnim voznikom z vozili višjega cenovnega razreda. Cene kasko zavarovanja so namreč v tej ciljni skupini odslej še bolj dostopne ? spustili so jih tudi do 30 %, v odvisnosti od vrste in tipa vozila. Zavarovanje avtomobilske asistence z ekskluzivno možnostjo dostave nadomestnega vozila na kraj nesreče pri Generaliju velja za simbolično ceno enega evra, dodali pa so tudi možnost sklenitve avtomobilske asistence z razširjenim kritjem, ki pokriva višje stroške vleke vozila (500 EUR Slovenija, 1.500 EUR tujina) ter obsega storitev pravne in finančne pomoči za kritje stroškov do 1.000 EUR.

 

Tokratna akcija avtomobilskih zavarovanj vsebuje tudi dobrodelno noto. Generali se je namreč odločil, da bodo od vsakega v sklopu akcije sklenjenega avtomobilskega zavarovanja 1 evro podarili v dobrodelne namene. Zbrana sredstva bodo enakomerno razdelili na dve enakovredni donaciji, ki bosta namenjeni Zavodu Varna pot in, že tradicionalno, Društvu za pomoč trpečim in bolnim Rdeči noski. Vrednost vsake od donacij naj bi po pričakovanjih znašala 15.000 evrov. Zavod Varna pot bo del sredstev namenil izobraževanju staršev o tem, kako v avtomobil pravilno namestiti otroški varnostni sedež ter kako vanj pravilno in varno pripeti otroka. Preostanek sredstev bo namenjen obiskom vrtcev, učencev prve triade osnovnih šol ter rehabilitacijskim inštitucijam, kjer bo Zavod skušal okrepiti zavest otrok in odgovornih o pomenu pravilnega prevoza otrok. Rdeči noski pa bodo s tokratno donacijo izvedli spomladansko in jesensko turnejo klovnov zdravnikov po vseh slovenskih otroških bolnišnicah.

 

V času promocijske akcije bo na Generalijevih spletnih straneh potekala tudi spletna nagradna igra (www.pocenizavarne.si), v okviru katere bo Generali vsak teden izžrebal dobitnika brezplačnega avtomobilskega zavarovanja. Hkrati pa je Generali istočasno osvežil tudi ugodnosti za člane Generali Cluba, prvega zavarovalniškega kluba v Sloveniji, ki  odslej lahko sodelujejo v programu ?Zbiraj točke in vozi zastonj?.


Galerija: