Predstavitve

Fiat 500 darilo Barbie? za rojstni dan

Znova se bo govorilo o Fiatu 500, avtentični italijanski ikoni, saj bo najbolj slavna lutka Barbie? za svoj 50. rojstni dan prejela posebno različico Fiata 500. Posebna različica razstavnega vozila Fiat 500, ki je posvečena slavni lutki, je nastala v sodelovanju Fiatovega Centro Stile in podjetja Mattel. Vozilo bodo Barbie? uradno podelili 9. marca na rojstno-dnevni zabavi v Milanu.

Gre za avtomobil, ki ustreza modnim trendom, s ščepcem ironije in veliko šarma: taka je tudi Barbie?. Vpadljiva svetleča zunanjost avtomobila je seveda v roza odtenkih. Nežnost in mehkobo v notranjosti poudarjajo uporabljene tkanine: Alcantara? je trendovska na pogled in mehka na dotik. Predpražniki so okrašeni z nitkami svile in svetleče viskoze. Ne smemo pozabiti na ličila, ki so shranjena v predalu v armaturi ter na ogledalo za popoln nanos ličil. To pa še zdaleč ni vse: kristalčki se svetijo v notranjosti vozila, na pokrovih koles, zunanjih okvirjih oken, anteni ter stebričku. Razstavno vozilo Fiat 500 ima tudi svoje posebno pregrinjalo, na katerem je upodobljena različica vozila iz 60-ih let in napis Barbie?.

Razstavno vozilo Fiat 500 bo prvič na ogled v ponedeljek, 9. marca, ko bo od 18.30 dalje potoval po največjih ulicah v modni četrti v Milanu. Barbie? bo imela tudi svojega posebnega šoferja, ki bo seveda Ken. Po prihodu na Piazza Duomo, bo pred vhodom v La Rinascente Barbie? zapustila Fiata 500 in se po manekensko sprehodila po roza preprogi, pripravljeni posebej zanjo. Glasbena skupina Nena bo prihod pospremila z uspešnicami, ki so zaznamovale zadnjih 50 let, torej leta od ?rojstva? legendarne lutke.

Roberto Giolito, oblikovalec Fiata 500, je o partnerstvu med Mattelom in Fiatom med drugim povedal, da bo ravno za svoj rojstni dan Barbie? svojemu bogatemu voznemu parku dodala vozilo, ki ponuja boljši pogled k soncu in zvezdam, kar je odlična osnova za sanje, pa tudi za sanjarjenje.

www.fiat.si


Galerija: