Novice

MINI & Mič Styling skupaj definirata PreMIČen Styling

 

Priljubljena znamka MINI in Mič Styling skupaj predstavljata novi trend urbane mode. MINI, ki letos praznuje svoj 50. rojstni dan ostaja kultni, trendovski avtomobil za tiste z željo po dinamični vožnji in  avtentičnem dizajnu.
 

MINI je letos je postal tudi del vizije Mič Stylinga. Po mestnih ulicah ga boste lahko prepoznali po napisu preMIČen Styling, kar pomeni, da kultni avto in vrhunski frizer kreirata preMIČen Styling. Stylish?! Neskončno in še mično obenem.

 

Mitja Sojer, direktor in lastnik Mič Styling: ?MINI še zdaleč ni samo odličen avtomobil, je način življenja. Dinamičen, urban in vedno v iskanju novih doživetij. V MIČ Stylingu se identificiramo s to kultno znamko. MINI je vseskozi postavljal trende. To kar tudi mi počnemo s svojim delom na našem področju?. 

 

Osrednji dogodek ob praznovanju 50. obletnice znamke MINI bo v času od 22. do 24. maja 2009 v Silverstonu na festivalu MINI United 2009

Ljubitelji znamke MINI, izmed katerih se jih bo večina iz vseh koncev sveta na dogodek pripeljala v svojih avtomobilih, se lahko veselijo edinstvene kombinacije razburljivega zabavnega programa, akcij iz sveta motošporta in bogatega glasbenega programa. Udeleženci se lahko na dogodek prijavijo že sedaj prek www.MINIunited.com/MINIunited2009


Galerija: