Reportaže

MotorSport Salon Ljubljana 2009

 

Zaključil se je prvi MotorSport Salon Ljubljana, ki je potekal od petka, 20. marca,  V treh dneh si je salon ogledalo več kot 150 predstavnikov sedme sile in skoraj 5000 obiskovalcev. Obisk je bil zadovoljiv, a hkrati predstavlja izziv za še boljši, večji in atraktivnejši MotorSport Salon Ljubljana 2010. Samo Čede, je s potekom dogodka več kot zadovoljen:

?S potekom prvega MotorSport Salona Ljubljana 2009 sva s soorganizatorjem Dragom Božičem zadovoljna. Zahvaljujeva se vsem podjetjem, klubom in ostalim, ki so vložili svoj trud in predstavili svoje dirkalnike,  športne izvedbe avtomobilov, simulatorje ter vse ostalo, kar sodi k avto-moto športu. Obisk je vsekakor bil zadovoljiv in hkrati spodbuda, da sva na pravi poti. Prihodnji teden nameravamo pričeti že razgovore za MotorSport Salon, ki bo potekal ob istem času prihodnje leto.?

Ob tej priložnosti vas bi želeli povabiti na MotorSport Salon Ljubljana 2010, ki bo zagotovo večji, atraktivnejši in s še bolj razširjeno vsebino. Ponovno bomo želeli predstaviti slovensko in tujo avto-moto sceno, vso podporno industrijo ter seveda obenem poudarjati pomen varne vožnje na navadnih cestah, saj dirkamo vedno le na dirkališčih in zaprtih cestah. Obetamo si lahko tudi off-road poligon ter dodatne nove vsebine. Vsekakor pa je želja privabiti tudi večje število uvoznikov, ki bi predstavili športne oddelke blagovnih znamk, ki jih zastopajo.

Drago Božič, ki je skupaj z avstrijskim dirkačem Karlom Wendlingerjem v Slovenijo pripeljal svetovno športno novost SportDrift je s sprejemom nove panoge navdušen:

?Celoten konec tedna je kljub časovni omejitvi ta novi vznemirljivi in poceni šport preizkusilo skoraj 500 navdušenih obiskovalcev.  Avstrijsko državno prvenstvo SportDrifta se pričenja že letos septembra in upam, da bo temu trendu kmalu sledila tudi Slovenija. SportDrift je nedvomno bil med glavnimi atrakcijami letošnjega MotorSport Salona. Prihodnje leto si želimo pripeljati še več stvari, ki jih bodo lahko obiskovalci dejansko preizkusili, saj gre za aktivni tip salona, kjer ima vsakdo možnost preizkusiti vse, kar se predstavlja!?

www.motorsport-salon.si


Galerija: